LAUFEN

VVS-Eksperten – Din lokale LAUFEN ekspert

Med sit landsdækkende net af butikker og en stab af faglærte medarbejdere er VVS-Eksperten det naturlige valg af leverandør til dit gør-det-selv projekt. Siden år 2000 har vi bestræbt os på at kunne tilbyde et stort udvalg af VVS-artikler af enhver art til den kvalitets- og prisbevidste forbruger, og vi har samtidig kombineret det med professionel rådgivning. Derfor er vores slogan: Hos os får du bedre råd. LAUFEN har med sin høje kvalitet og gode design en selvskreven plads i VVS-Ekspertens sortiment.

LAUFEN – Design, kvalitet og funktionalitet

LAUFEN er en er verdens førende producenter af sanitetsartikler med et globalt distributionsnetværk. LAUFEN har siden 1892 leveret innovative kvalitetsvarer udviklet af et topprofessionelt team, der i høj grad er præget af den legendariske schweiziske præcision. LAUFEN har ikke blot styr på kvaliteten, der selvfølgelig altid er i top, de har også sans for design og bæredygtighed. Deres produkter er unikke, da de kombinerer tidens førende designtendenser med deres produktionsmæssige kompetencer. LAUFEN tilbyder fantastiske produkter, der giver forbrugeren en lettere hverdag, og samtidig prioriterer de miljøvenlige produkter, der sparer på naturens ressourcer.

Prisvindende produkter i verdensklasse

LAUFEN sælger alverdens sanitetsartikler som eksempelvis håndvaske, toiletter, boblebade, vandhaner og brusebade. I alle deres produktioner lægger LAUFEN vægt på kvalitet, design og funktionalitet. Især LAUFENS sans for design har været afgørende for virksomhedens branding. De har vundet adskillige designpriser for deres sanitetsartikler. Senest vandt toilettet CLEANET RIVA en Red Dot Award for bedste produkt design i 2016. Toilettets simple design med ekstraspecifikationer som vægophæng og fjernbetjening er typiske for LAUFEN, der altid sikrer design i verdensklasse.

LAUFENS produkter sikrer dig et gennemført badeværelse, hvor du hverken går ned på kvalitet eller design. Med produkter som LAUFEN Pro-N håndvask og Pro Rimless Icc toilet er du garanteret sanitetsartikler, der holder i mange år frem og samtidig er miljøbevidste.

Hos VVS-Eksperten er vi altid klar til at rådgive vores kunder således, at de miljø- og kvalitetsbevidste produkter fra LAUFEN kan gøre din hverdag nemmere mange år fremover.