Dansani

Bæredygtighed - Når ansvar er en forpligtelse

I vores dagligdag er bæredygtighed noget, vi alle bør have i tankerne. Badeværelset er blandt de rum, der forbruger mest energi i hjemmet, hvilket gør det til et ideelt sted at begynde, hvis man ønsker at leve mere bæredygtigt.

Hos Dansani betragter vi det som vores pligt at tage ansvar for miljøet, hvilket også er derfor vi producerer i Danmark. Vi har implementeret adskillige initiativer, der hjælper med at reducere vores miljøpåvirkning. Alt vores træfinér stammer for eksempel fra bæredygtige europæiske skove. Desuden har vi en klar og effektiv politik for genbrug og reduktion af affald i vores produktion.

Bæredygtighed drejer sig dog ikke kun om miljøet. Vi lægger også stor vægt på etisk korrekt adfærd som arbejdsgiver, hvad angår arbejdsmiljø og -rettigheder. Dette gælder ikke blot internt, men strækker sig også til vores nøje udvalgte leverandører, der vurderes ud fra deres miljømæssige og arbejdsmæssige praksis.

Håndværk i særklasse - Dedikation til vores passion

Kvalitetsmøbler kræver en solid forankring i dygtigt håndværk og det mener vi bedst får med dansk produceret produkter. Det er essentielt, da det afspejler kvalitet og respekt for både materialer og dem, der anvender vores produkter.

Som eksperter inden for badeværelser er vores produkter defineret af højkvalitetsmaterialer med lang levetid og et højt fagligt niveau. Uden ordentligt håndværk kan kvaliteten ikke opretholdes. Vi prioriterer altid at sikre, at håndværket er i topform - og at alt fungerer perfekt og leveres til tiden.

Vores medarbejdere gennemgår løbende uddannelse i den nyeste teknologi og produktionsmetoder for at sikre, at vi altid kan levere noget af det bedste på markedet. Dette er din garanti for, at du kan nyde dit køb i mange år fremover.

Dansani møbelsæt

Dansani Nassau møbelsæt med vaskeskab og spejl
Dansani Nassau møbelsæt med vaskeskab og spejl

780989400

Møbelpakke excl. armatur

  • vask 45 cm
  • Hvid højglans
  • Spejl 41,5x57,5 cm
1.118,- Pris i butik: 1.165,-
Læs mere
Dansani Mido Møbelpakke MMC-07
Mido Møbelsæt 52 cm

780933310

Møbelpakke excl. armatur

  • Cappella porcelænvask
  • Vaskeskab med låge
2.420,- Pris i butik: 2.495,-
Læs mere
Dansani Mido Møbelpakke MMC-4100
Mido møbelsæt 62 cm

780933530

Møbelpakke excl. armatur

  • Cappella porcelænvask
  • Vaskeskab med skuffer
4.166,- Pris i butik: 4.295,-
Læs mere
Dansani Lotto møbelpakke med spejl og integreret LED lys
Dansani Lotto møbelpakke med spejl og integreret LED lys

780930700

Møbelpakke excl. armatur

  • Lotto vask 85,5 cm
  • Vaskeskab med 2 skuffer
  • Rundt spejl m/LED-lys
9.685,-
Læs mere