Pressalit

Pressalit

VVS-eksperten er et netværk af flere landsdækkende fysiske butikker og en webshop med over 20.000 VVS-artikler på lager. VVS-Eksperten har en kvalificeret stab af faglærte medarbejdere og er det naturlige valg af leverandør til dit næste gør-det-selv projekt i hjemmet.

Siden 2000 har VVS-Eksperten tilbudt et stort udvalg af VVS-artikler i god kvalitet til markedets bedste priser. Med VVS-Eksperten som totalleverandør af dine projekter er du altid sikret professionel rådgivning og value for money. Hos VVS-Eksperten ved vi, at badeværelset er et vigtigt rum i hjemmet, der ikke bare skal fungere - men også have et lækkert design.

Pressalit er en stor international organisation med ca. 300 medarbejdere og er i dag repræsenteret på over 45 internationale markeder. På tværs af lande og lokationer deler de viden og udvikler produkter til badeværelset, som er tilpasset forskellige kulturer med fokus på brugernes ønsker. Pressalits toiletsæder, universalsæder og specialsæder forhandles verden over af bl.a. VVS-Eksperten som distributør og kvalitetsorienteret samarbejdspartner.

Et toiletsæde er et hverdagsprodukt, og det skal kunne holde til at blive brugt i mange, mange år.

Derfor er kvaliteten vigtig, når du vælger dit toiletsæde. Men det handler også om at finde et toiletsæde til både din skål og din smag. Pressalits toiletsæder opfylder både behovet for komfort og stilfuldt design. 

Ud over fokus på komfort og design, får du med Pressalits toiletsæder altid den højeste kvalitet.

Pressalit Spira PR toiletsæde

 

Vi lytter. Vi giver.

Vi leger. Vi handler

Thumbnail

Om Pressalit

Med Pressalit får du altid et produkt udviklet med omtanke og med fokus på æstetik og brugskontekst. Produktserierne fra Pressalit har et unikt design og god funktionalitet til altid gode priser. Det første designertoilet fra Pressalit blev udviklet tilbage i 1960. Sidenhen har virksomheden været i en rivende udvikling med en ny brand struktur, der sikrer, at Pressalit har et samlet mål på tværs af lande: At udvikle og designe det bedste produkt på markedet. Derudover har Pressalit også høstet stor anerkendelse for deres sociale engagement.

Tag et kig på Pressalit produktserier og lad dig inspirere af muligheden for fornyelse og unikt dansk design til dit næste gør-det-selv projekt. VVS-Eksperten står altid klar med gode råd og ideer.

Pressalit tilbehør