Oras

VVS-Eksperten – ORAS Eksperter siden 2000

Med sit landsdækkende net af butikker og en stab af faglærte medarbejdere, er VVS-Eksperten det naturlige valg som leverandør til dit gør-det selv projekt. Siden starten i år 2000 har vi bestræbt os på at kunne tilbyde et stort udvalg af VVS-artikler af enhver art til den kvalitets – og prisbevidste forbruger – kombineret med professionel rådgivning. Derfor er vores slogan: Hos os får du bedre råd. Oras producerer avanceret køkken – og badeværelsesudstyr, der er med til at gøre VVS-Ekspertens sortiment komplet.

Finsk kvalitet

Siden 1945 har ORAS været pionerer inden for armaturer og brusere. I dag, hvor der er øget fokus på energi – og vandbesparelse, har den finske producent ORAS valgt at satse stærkt på moderne teknologi i form af berøringsfri og elektroniske armaturer. Det har bragt ORAS endnu videre på en mission for at øge livskvaliteten i hjemmet ud fra sloganet ”Vi gør livet bedre” Ud over at være miljøvenlige, er produkter fra ORAS både tidløse og funktionelle, skabt ud fra 5 kerne-egenskaber: kvalitet, modernitet, partnerskab, brugervenlighed og velvære.

Indbyggede besparelser

Hos VVS-eksperten finder du ORAS repræsenteret inden for køkken- og badeværelsesarmaturer, brusesæt med mere. Moderne teknologi er integreret i en række af produkterne: programmerbar fyldning af badekar, lysindikator på brusearmatur, der advarer om vandspild, berøringsfri vandhaner mm. Trods de mange finesser, er ORAS ikke dyrere end traditionelle produkter, og muliggør samtidig besparelser på op til 50 % af vandforbruget. Spørg VVS-Eksperten, hvordan du får del i besparelsen.

Be Smart

Oras er en katalysator, der hjælper folk til, at få mere ud af livet. De er til stede i nogle af de vigtigste og mest følelsesmæssigt interessante situationer. Uanset om det er, at lave en middag til dine venner eller når dagens snavs skal vaskes af. De gør det muligt for dig, at nyde livet og leve mere - Live More

Oras optima 2733f køkken med høj tud 705887504

 

Vi gør livet bedre

Det er Oras' løfte og de holder dette løfte gennem konsekvent engagement i 5 kerne egenskaber.
Kvalitet, Modernitet , Partnerskab,
Brugervenlighed og Velvære

Thumbnail