Oras Water Smart Living reducerer forbruget af vand og energi

VVS-Eksperten – ORAS Eksperter siden 2000

Med sit landsdækkende net af butikker og en stab af faglærte medarbejdere, er VVS-Eksperten det naturlige valg som leverandør til dit gør-det selv projekt. Siden starten i år 2000 har vi bestræbt os på at kunne tilbyde et stort udvalg af VVS-artikler af enhver art til den kvalitets – og prisbevidste forbruger – kombineret med professionel rådgivning. Derfor er vores slogan: Hos os får du bedre råd. Oras producerer avanceret køkken – og badeværelsesudstyr, der er med til at gøre VVS-Ekspertens sortiment komplet.

Finsk kvalitet

Siden 1945 har ORAS været pionerer inden for armaturer og brusere. I dag, hvor der er øget fokus på energi – og vandbesparelse, har den finske producent ORAS valgt at satse stærkt på moderne teknologi i form af berøringsfri og elektroniske armaturer. Det har bragt ORAS endnu videre på en mission for at øge livskvaliteten i hjemmet ud fra sloganet ”Vi gør livet bedre” Ud over at være miljøvenlige, er produkter fra ORAS både tidløse og funktionelle, skabt ud fra 5 kerne-egenskaber: kvalitet, modernitet, partnerskab, brugervenlighed og velvære.

Indbyggede besparelser

Hos VVS-eksperten finder du ORAS repræsenteret inden for køkken- og badeværelsesarmaturer, brusesæt med mere. Moderne teknologi er integreret i en række af produkterne: programmerbar fyldning af badekar, lysindikator på brusearmatur, der advarer om vandspild, berøringsfri vandhaner mm. Trods de mange finesser, er ORAS ikke dyrere end traditionelle produkter, og muliggør samtidig besparelser på op til 50 % af vandforbruget. Spørg VVS-Eksperten, hvordan du får del i besparelsen.

Populære Oras produkter

Oras Hydractiva Digital Bluetooth

Sig JA til at spare vand og energi i brusebadet

Digital håndbruser der gør det nemt, at holde øje med vand- og energiforbruget i brusebadet. Det digitale display drives ved vandkraft og håndbruseren indeholder derfor ikke batterier. Håndbruseren kan tilsluttes en app via Bluetooth, så der mulighed for at følge forbruget over tid.

Til dem, der er klar til at træffe smarte valg.

Berøringsfri vandhaner, der sparer vand og energi, er sikre og hygiejniske - perfekt egnet til offentlige og private rum.

Integreret Bluetooth

Oras-Hydractiva-digital-bluetooth-håndbruser-738624704