HeFe

HEFE – Bredt udvalg af tilbehør til badeværelset

Siden 2005 har VVS-Eksperten forhandlet et stort udvalg af HeFe-badeværelsesartikler i altid høj kvalitet til fordelagtige priser. VVS-Eksperten er det naturlige valg af leverandør til dit næste indretnings- eller gør-det-selv projekt. Ved køb af et HeFe produkt, er du sikret markedsledende, dansk kvalitet.

HeFe er leverandør af badeværelsestilbehør til grossister og detailhandlen i Danmark, Sverige og Norge. Med fokus på kvalitet og pris er HeFe i konstant udvikling og altid på udkig efter nye innovative produkter til badeværelset. HeFe importerer produkter fra hele verden og finder ny inspiration til det nordiske badeværelse med forbrugeren i fokus. Med HeFe-produktserier får du hjælp til at sætte dit eget individuelle præg på dit badeværelse som et af hjemmets vigtigste rum.

HEFE – Hyggeligt High end

HeFes produkter indebærer alt, hvad du kunne mangler af badeværelsestilbehør uanset om du søger badevægte, kosmetikspejle, toiletbørster, sæbedispensere, håndklædekroge eller noget helt andet.

HeFes sortiment finder du alt hverdagstilbehør til badeværelset til de mere moderne designet high-end produkter, såsom spejle med LED-lys og prisvindende taburetter.

Hefe wave dispenser sæbedispenser

 

Høj kvalitet til fornuftige priser

Thumbnail

HEFE – Dansk kvalitet siden 2005

HeFe er et dansk firma, der har eksisteret siden 2005 og er kendt for at sælge nytænkende produkter. Hos HeFe tilbyder 2-års reklamationsret på alle produkter og har altid kunden og den gode relation i første række.