GROHE

GROHE

VVS-Eksperten – Din lokale GROHE Ekspert

Med sit landsdækkende net af butikker og en stab af faglærte medarbejdere, er VVS-Eksperten det naturlige valg som leverandør til dit gør-det selv projekt. Siden starten i år 2000 har vi bestræbt os på at kunne tilbyde et stort udvalg af VVS-artikler af enhver art til den kvalitets – og prisbevidste forbruger – kombineret med professionel rådgivning. Derfor er vores slogan: Hos os får du bedre råd. GROHE har med sin høje kvalitet og gode design en selvskreven plads i VVS-Ekspertens sortiment.

GROHE – kvalitet siden 1911

GROHE er, som en del af LIXIL Group Corporation, intet mindre end verdens største udbyder af sanitære løsninger. Vi har alle på et tidspunkt haft et armatur fra GROHE i hænderne og oplevet den høje kvalitet, kombineret med et brugervenligt design. Disse kendetegn, kombineret med en innovativ produktudvikling, har sikret den tyske producent en lang række design – og innovationspriser. Men i den sidste ende er det brugerens dom, der betyder mest for GROHE. I den moderne bolig er hjemmets sanitære installationer med til at give familien en oplevelse af velvære, og her er GROHE gennem kompromisløse krav til håndværk og funktionalitet på forkant med udviklingen.

Populære GROHE produkter

GROHE Brusesystemer

  • Termostat med aquadimmer funktion
  • Stråletype Rain, med kugleled, vridningsvinkel ± 15°
  • Håndbruser Euphoria 110 Massage
  • Højdejusterbart med glideelement
  • Silverflex bruseslange 1.750 mm med min. gennemløb 7 l/min.
  • DreamSpray som giver perfekt spraymønster
  • SpeedClean - antikalksystem
  • Indvendig vandføring for længere levetid
  • Twistfree mod snoede bruserslanger
GROHE_bad_miljø

GROHE RED

GROHE RED / GROHE BLUE

Spar tid og penge!
Kogende vand på et øjeblik eller
frisk-filtreret, velsmagende vand med brus
- direkte fra vandhanen.

Thumbnail

GROHE BLUE

Produkter med indbygget værdi

GROHE er kendt for sine klassiske, prisvindende håndvask – og køkkenarmaturer. Også på dette område hersker de værdier, der kendetegner produkter fra GROHE: kvalitet, teknologi, design og bæredygtighed. Herunder innovative ressourcebesparende tiltag som den kogende vandhane GROHE Red, der leverer 100 grader varmt vand når du skal bruge det, og GROHE Blue, der giver friskt, filtreret og afkølet vand – med eller uden brus. Det oplagte alternativ til vand på plasticflaske.

Wellness-livsstilen er rykket ind i badeværelset, hvor et brusebad ikke blot er en nødvendig funktion, men hvor GROHE´s brusesystemer giver dig nye muligheder for at opleve vandets velgørende kvaliteter. Som altid, når vi taler om GROHE, pakket ind i gennemtænkt design med intuitiv betjeningskomfort.

Hos VVS-Eksperten er vi altid klar til at rådgive vore kunder, således at kvalitetsprodukterne fra GROHE kan blive en del af hverdagen i hjemmet -  mange år fremover.