Dansani

Kun så længe lager haves !

VVS-Eksperten – Din Dansani Ekspert

Med sit landsdækkende net af butikker og en stab af faglærte medarbejdere, er VVS-Eksperten det naturlige valg som leverandør til dit gør-det selv projekt. Siden starten i år 2000 har vi bestræbt os på at kunne tilbyde et stort udvalg af VVS-artikler af enhver art til den kvalitets – og prisbevidste forbruger – kombineret med professionel rådgivning. Derfor er vores slogan: Hos os får du bedre råd. Hos VVS-Eksperten véd vi, at badeværelset er en integreret del af hjemmet. Møblerne fra Dansani integrerer form og funktion til unikke enheder.

Funktionalitet, æstetik og godt håndværk

Dansani har siden begyndelsen i 1983 udviklet sig til en international koncern med speciale i møbler, spejle og belysning til det moderne baderum. Dansk møbeldesign og produktion trækker på stolte traditioner, og inventar fra Dansani er udviklet af designere ud fra en filosofi om at kombinere funktionalitet og æstetik med godt håndværk, på en basis af bæredygtige og miljørigtige materialer. Produkter fra Dansani giver plads til de mennesker, der bruger rummet, og giver dem frihed til selv at skabe de rammer, de ønsker. 

Dansanis verden

Hos Dansani stræber man efter den optimale udnyttelse af pladsen, hvad enten rummet er stort eller lille. Produktserierne fra Dansani har hver deres egenart: stramt geometrisk som i Calidris, eller elegant kurvet som Curvo. Grebene kan være synlige eller skjulte, men altid med høj betjeningskomfort.

Komplette brusekabiner samt døre og vægge til brusekabiner er en anden specialitet fra Dansani, hvor den ”maksimale minimalisme” hersker i kombinationer af stål, glas, krom og messing.

Håndvaske i sanitetsporcelæn eller i Shape Solid Surface, der består af et stærkt akrylbaseret homogent materiale med en tæt og rengøringsvenlig overflade. Bordplader i tilsvarende fugtbestandige natur - eller kompositmaterialer.

Dansani spejle og spejlskabe med indbyggede armaturer, og i et design, der fuldender bademøbelserierne. Praktiske og intelligente belysningsfunktioner som integreret elstik, berøringsfri sensor med hukommelsesfunktion etc.

Diverse Dansani tilbehør, der fuldender indretningen af hjemmets måske vigtigste rum. Lad VVS-Eksperten vise dig, hvordan man omskaber et praktisk rum til et sted for nydelse og rekreation.

 

Gennemtænkt dansk design og fuldendt funktionalitet

Badeværelset er dit personlige frirum. Ingen skaber det bedre end dig. Med Dansani gør du det nemt og inspirerende at indrette rummet med smukke, gennemtænkte og funktionelle løsninger. Alt sammen skabt med udgangspunkt i godt håndværk og med dybe rødder i dansk designtradition.

Dansani Luna spejlskab møbelpakke højskab møblepakke

 

Gennemtænkt dansk design og
fuldendt funktionalitet

Thumbnail