Growatt lithium batteri 6,5 kWh til solceller - GBLI6532

Growatt lithium batteri 6,5 kWh til solceller - GBLI6532
Growatt lithium batteri 6,5 kWh til solceller - GBLI6532
Producent
growatt
Varenummer
902008320
Branche varenr.
GBLI6532
Tilføj til favoritter
  • Til Growatt SPH inverter
  • Med Wifi
  • GBLI6532
  • Levering ca. slut juni
Læs mere
24.995,-
På fjernlager: Levering ca. slut juni

Beskrivelse

Growatt GBLI6532 Lithium batteri 6,5 kwh

Growatt GBLI6532 Lithium batteri passer sammen med Growatt SPH-3600 hybrid inverteren.Batteriet kan udvides ved at der tilsluttes flere batterier sammen og tilpasse dit batteri, hvis dit behov skulle ændre sig. Lang levetid 6000 lastcykler ved DoD 90 %,Kompatibel med Growatt SPH serien. Med et Growatt GBLI6532 Lithium batteri , får du væsentligt meget mere ud af dit solcelleanlæg, fordi den strøm du ikke bruger når den er tilgængelig, den gemmer du til solen er gået ned.

Kan jeg bruge min gamle inverter til batteriet: Nej, Inverteren skal være en hybrid.

Kan batterierne bruges sammen med andre end Growatt: Umiddelbart så er de lavet til Growatt og kan kun bruges til dem direkte.

Hvor meget energi kan batteriet lagre: Batteriet kan lagre 6000 watt, Så meget at du kan have et tv der bruger 100 watt tændt i 60 timer, eller en 3 watt led pærer tænt i 2000 timer, som er 80 dage.

Kan der sættes flere batterier til: Ja, der kan monteres flere batterier op til 13 kW

Hvor lang tid tager det at lade batteriet op: Skinner solen fra en skyfri himmel, vil batteriet kunne oplades på 2 timer (6 kW)

Bliver batteriet slidt som i en bil: Batterierne er litium life04, som er beregnet til denne belastning. Batterierne er designet til over 6000 life cyklus (af og opladninger) 

Kan anlægget køre af sig selv på en øde ø: Ja, den kan køre ø drift (uden strøm udefra), den kan bruges som hybrid (med batteri og strøm udefra), samt uden batteri, altså kun med net adgang.

Må jeg selv sætte det op:
Ja, det må du gerne, dog med en autoriseret elektriker til at monterer kablerne fra inverteren til tavlen samt til at tilmelde anlægget. Alt mekanisk montering kan du nemt selv udføre. På panelerne er der monteret 2 ledninger med stik, som nemt kan samles.

 

Lithium er det grundstof, der kan optage mest energi i verden. Lithiumbatterier er som teknologi, skabt til at gemme strøm og de er i forvejen overalt i vores hverdag. Growatt bruger lithium-iron-phosphate (LiFePO4) batteriteknologi, der er et af de mest pålidelige, sikre og langvarige lithium batteri teknologier, der er tilgængelige. Den type batteri har ingen Kobolt, hvilket gør det til det til det mindst giftige. LiFePO4/LPF er en af ​​de mest populære teknologier til stationære lagringssystemer, på grund af sin unikke høj kemiske stabilitet og resulterer i en ekstremt høj pålidelighed. Der er indbygget et BMS system i batterier, som effektivt og sikkert styrer ladningen og sikkerheden. Batteriet kan igennem WiFi, detaljeret overvåges på smartphone, tablet og pc´er.
Batteriløsning fra Growatt er det oplagte batterivalg til mange solcelleanlæg. Growatt er en af verdens største solcelleinverter producenter.

Growatt tilbyder 10 års garanti på deres batteripakker.

Specifikationer

Vægt (Nem at installere på væg) 58 kg
Data IP 55 -10°C~+45°C
Skalerbar batteriløsning Fra 6,5- 13 kWh
Mål B475 x H765 x D145 mm

Vejledninger & manualer

Datablad Growatt GBLI6532 Lithium Download PDF
Growatt GBLI6532 Quick manual Download PDF
Growatt GBLI6531 Quick manual Download PDF
Growatt Lithiumbatteri Sikkerhedsdata Download PDF
Growatt OSS installationsprogram Download PDF
Growatt OSS System WIFI Download PDF
Solcelle spørgsmål Download PDF