Danfoss eco 2 programmerbar termostat

Danfoss eco 2 programmerbar termostat
Producent
Danfoss
Varenummer
403251951
Branche varenr.
014G1100
EAN
5702425145193
Tilføj til favoritter

Med adapter til RA, RAV, RAVL M30

Læs mere
Pris i butik kr. 279,-
Bestil online kr.
268,-
Spar kr. 11,-
På lager: Levering 1-2 hverdage

Beskrivelse

Danfoss Eco 2 programmerbar radiatortermostat med Bluetooth

Danfoss Eco2 er den anden generation af Eco radiatortermostat. Eco2 programmeres let med Bluetooth forbindelse til din smartphone med Danfoss App. Eco2 er kompakt, samtidig med at den er nem betjene med manuelt drejehjul og en enkelt knap.

Danfoss Eco2 er nem at installere og det kan gøres på 30 sekunder. Radiatortermostaten leveres med adapter til Danfoss RA, RAV, RAVL og M30 gevind som f.eks TA radiatortermostater og Honeywell radiatortermostater

Danfoss Eco måler temperaturen ved hjælp af flere indbyggede følere, der sikrer nøjagtig regulering. På baggrund af disse aflæsninger beregnes rumtemperaturen for et område ca. 20 cm foran displayet. Det betyder, at Danfoss Eco kan styre den faktiske rumtemperatur meget nøjagtigt.

Let App-programmering via Bluetooth på smartphone eller tablet. Op til tre temperatursænkningsperioder pr. dag og mulighed for at kopiere tidsplanen til andre dage.

Bemærk: Hvis du ønsker at demontere adapteren, f.eks. hvis du har fået monteret den forkerte, skal du fjerne den yderste kappe, dette gøres ved at trykke knappen ind på undersiden (modsat display) og trække kappen forsigtigt af. Nu holdes den knap som løsnede huset stramt inde igen, samtidig med at du drejer mod uret (hvis termostaten "klikker" holder du ikke knappen stramt nok).

Excl. 2 x 1,5 V AA alkaline batterier

Specifikationer

Indstillingsområde 4-28°C
Maks. arbejdstemperatur 90°C
Batterier (medfølger ikke) 2 x 1,5 V AA alkaline batterier

Vejledninger & manualer

403251951 - Danfoss ECO Termostat datablad Download PDF
Danfoss ECO installationsvejledning Download PDF