Smedbo

Markedsledende Badeværelsestilbehør


Med markedets bedste VVS-artikler og en stab af faglærte medarbejdere, er VVS-Eksperten det naturlige valg af leverandør til dit næste gør-det-selv projekt - med over 12.000 VVS-artikler på lager. Hos VVS-Eksperten sælger vi Smedbo-produkter til badeværelset og bestræber os på at yde den bedste service og rådgivning. Med Smedbo får du altid høj funktionalitet og et lækkert design. Tag et kig på Smedbo’s produktserie nedenfor.


Ideen bag Smedbo er, at badeværelset til hver en tid skal være et afslappende og behageligt rum at opholde sig i. Et velorganiseret badeværelse er starten på en god dag. Med Smedbo-produktserien finder du løsningen, som matcher dit behov og dine ønsker til badeværelset. Det er nemlig de små detaljer, der gør den store forskel, løfter dit badeværelse og skaber den gode følelse i maven - hvad enten du f.eks. foretrækker enkelt nordisk design, marokkansk mosaik eller rustikke trædetaljer. Med smukke detaljer og badeværelsestilbehør i højeste kvalitet tilbyder VVS-Eksperten og Smedbo en løsning.

Skandinavisk Design

Smedbo er i dag markedsleder i Skandinavien og spiller en vigtig rolle i Europa og USA. Succesen skyldes et langt og omfattende udviklingsarbejde med henblik på at sikre et højt kvalitetsniveau, som værner om det klassiske skandinaviske design, som produkterne repræsenterer.

Smedbo

Populære Smedbo produkter

Smedbo toiletbørste i poleret rustfrit stål
Smedbo toiletbørste i poleret rustfrit stål

779005870

Selvklæbende

Med firkantet bagplade

449,- Pris i butik: 469,-
Smedbo sideline sæbekurv 105mm
Smedbo sideline sæbekurv 105mm

779005210

Højde 105 mm, krom

285,- Pris i butik: 297,-
Smedbo toiletpapirholder i mat sort
Smedbo toiletpapirholder i mat sort

779005730

  • Mat sort
  • Selvklæbende
  • Firkantet bagplade
209,-
Smedbo HOUSE håndklædekroge i mat sort 25mm - 2 stk.
158,- Pris i butik: 165,-