Luftblander - Perlator

En perlator er en dyse, som man sætter på en vandhane for dels at blande vandstrålen med luft og dels for at virke vandbesparende. På den måde kan der spares op til 50% på vandforbruget, når en perlator er monteret. Der er en luftblander på stort set alle tude på håndvaske- og køkkenarmaturer. De former vandet så vandstrålen ikke sprøjter og tilfører luft for at gøre vandet behageligt blødt. På denne side kan du finde din nye luftblander til billige priser.

Du kan bl.a. finde en ny, smart luftblander fra Neoperl, Oras eller Børma her på siden. Alle populære mærker, hvor du kan være sikker på, at få produkter i ordentlig kvalitet. Du kan finde mange forskellige størrelser og forskellige pakkeløsninger. Du kan eksempelvis finde en luftblander med kugleled eller metalslange, men du kan også finde de nødvendige overgangsnippel og overgangstykker til luftblander vandhane.

Tjek hele vores sortiment herunder og klik dine varer hjem allerede i dag. Hvis du er i tvivl om, hvilken type luftblander, der passer til din vandhane, så skal du endelig bare kontakte os. Du kan skrive til vores mail, give os et kald eller møde os i en af vores mange landsdækkende butikker. Så finder vi det rette match til din vandhane. Hos os får du altid den bedste kundeservice og de billigste priser.


Type