Ifö

ifo_hero

VVS-Eksperten – Din IFÖ Ekspert


Med sit landsdækkende net af butikker og en stab af faglærte medarbejdere, er VVS-Eksperten det naturlige valg som leverandør til dit gør-det selv projekt. Siden starten i år 2000 har vi bestræbt os på at kunne tilbyde et stort udvalg af VVS-artikler af enhver art til den kvalitets – og prisbevidste forbruger – kombineret med professionel rådgivning. Derfor er vores slogan: Hos os får du bedre råd. Hos VVS-Eksperten kender vi kvalitet, når vi ser den. IFÖ er en førende, nordisk producent af sanitetsporcelæn, som vi lagerfører med stolthed.


Miljøvenlige kvalitetsprodukter

I mere end 100 år har svenske IFÖ omskabt naturmaterialerne kalk og kaolin til porcelænsvarer af høj kvalitet. Oprindelig var produktionen rent håndværk, men selv om den i dag er højteknologisk og computerstyret, er det stadig fagfolk, der tilfører sanitetsprodukterne fra IFÖ den endelige finish. Miljøvenlig produktion og genanvendelighed er i fokus, og det samme er den innovative tilgang til udviklingen af nye produkter fra IFÖ. Det var således IFÖ, der var først med den moderne vandbesparende toiletkumme, der siden er blevet international standard. Produkterne fra IFÖ er skabt i den tidløse nordiske designtradition, og det falder i tråd med, at et badeværelse med elementer fra IFÖ typisk vil holde sig smukt og funktionsdygtigt i mange år fremover takket være omhyggelige tests af selv de mindste dele. Og når porcelænet slutter dets livscyklus, indgår det takket være dets naturlige bestanddele i en genanvendelsesproces. Oplev produkterne fra IFÖ hos VVS-Eksperten, og få gode råd omkring montering og tilslutning.

Populære Ifö produkter

Ifö Spira Rimfree toilet excl. toiletsæde
Ifö Spira Rimfree toilet excl. toiletsæde

Vælg mellem

  • Skruemontering
  • Limning
Pris fra: 2.998,- Pris i butik fra: 3.166,-

Nordisk Kvalitet

Nordisk Kvalitet er et uafhængigt kvalitetsmærke til miljøvenlige, energibesparende og pålidelige produkter, der er specielt udviklet til at opfylde de nordiske installations- og funktionskrav. Disse produkter garanteres også at være en god økonomisk investering over tid. Uanset hvilket Ifø produkt du har eller skal købe er du sikret en god service hele vejen igennem.

Ifö toilet
Thumbnail

Nordisk kvalitet med naturen i tankerne

Smukt toilet og badeværelse med IFÖ


IFÖ SPIRA ART 70 cm håndvask. Design Knud Holscher. Godkendt i forhold til kvalitetsmærkningen Nordic Quality. Den specielle glasur IFÖ Clean gør det nemmere at holde håndvasken fri for snavs og aflejringer. Håndvasken monteres med bolte. Leveres uden armatur.

IFÖ SPIRA 57 cm. Håndvask med afsætningsplads på bagerste del af vasken. Design Knud Holscher. Godkendt i forhold til kvalitetsmærkningen Nordic Quality. Den specielle glasur IFÖ Clean gør det nemmere at holde håndvasken fri for snavs og aflejringer. Håndvasken monteres med bæringer eller bolte. Leveres uden armatur.

Et moderne toilet fra IFÖ med stort og lille skyl - 4/2 liter kan spare store vandmængder i forhold til en traditionel model. VVS-Eksperten kan hjælpe dig med regnestykket.

IFÖ SPIRA 6260 toilet. Konstruktionen uden skyllekant betyder et toilet, der er lettere at holde fri for bakterier og snavs. IFÖ SPIRA 6260 har hel cisternekappe med separat indercisterne af plast, hvilket betyder mindre kondens på porcelænet og lydsvag vandpåfyldning.

Toilettet har hel cisternekappe med en separat plast indercisterne. På den måde undgås kondens på porcelænet. Samtidig bliver vandpåfyldningen mere lydløs. Fresh WC tabletten er standard og tilføres via skylleknappen. Giver duft og nemmere rengøring.

Højde uden sæde 42 cm. Skyllevolumen er fabriksindstillet til 4/2-liter. Indbygget s-lås. IFÖ Spira har den rengøringsvenlige glasur IFÖ Clean og er godkendt i henhold til Nordic Quality. Leveres uden sæde.

IFÖ SIGN 6862 toilet med universallås til skruemontering. Modellen har P-lås og hel cisternekappe for nemmere rengøring. Fresh WC tabletten er standard og tilføres via skylleknappen. Giver duft og nemmere rengøring. Leveres uden sæde.

Har du spørgsmål vedrørende udskiftning af vaskekummer, toilet mm., eller er du i tvivl om tilkobling af dit nye inventar? VVS-Eksperten er klar til at hjælpe dig.