hansgrohe

VVS-Eksperten – et naturligt valg af din næste Hansgrohe leverandør

Med sit landsdækkende net af butikker og en stab af faglærte medarbejdere, er VVS-Eksperten det naturlige valg som leverandør til dit gør-det selv projekt. Siden starten i år 2000 har vi bestræbt os på at kunne tilbyde et stort udvalg af VVS-artikler af enhver art til den kvalitets – og prisbevidste forbruger – kombineret med professionel rådgivning. Derfor er vores slogan: Hos os får du bedre råd. Produkterne fra hansgrohe lever til fulde op til VVS-Ekspertens strenge krav til kvalitet.

hansgrohe giver dig vandfornøjelse i nye dimensioner

Du kan roligt sætte din lid til de sikre, stabile og bæredygtige produkter, der er udviklet til en lang levetid. Hansgrohe er også et kvalitetsstempel der betyder: brugervenlighed, intelligente funktioner, nem montering og innovative teknologier med ægte merværdi for dig. Hansgrohes skønne og miljørigtige produkter er altid et sikkert valg, om du skal have fornyet badeværelset eller køkkenet.

Hans Grohe HG armaturer

'Badevisioner siden 1901 - takket være vores lidenskab for vand, vores kærlighed til innovation og perfektion, og vores ansvar for miljø og samfund'

Sådan skriver hansgrohe og der er handling bag ordene. Med et produkt fra hansgrohe får du langtidsholdbare løsninger, perfekt design, kvalitet på højeste niveau og miljøvenlige produkter

Thumbnail

hansgrohe – lidenskab for vand

Siden 1901 har denne tyske producent udviklet og leveret langtidsholdbare løsninger af høj kvalitet til køkken og bad. hansgrohe har gennem tiden lanceret en række innovative opfindelser, der udspringer af en kærlighed til vand, og som er blevet en naturlig del af hverdagen. hansgrohe har fokus på miljø og bæredygtighed, både i deres tilblivelse på fabrikkerne i Sydtyskland, og i den daglige brug i form af fx vandbesparelser. Med perfektion i form og funktion bidrager de avancerede armaturer og bruseløsninger fra hansgrohe til at vores investeringer i køkken og badeværelse bærer frugt i form af effektivitet og velvære – i mange år fremover.

 

Form vandet med hansgrohe

VVS-Eksperten tilbyder en lang række produkter fra den internationale Hansgrohe Group. Armaturer til køkkenvask, håndvask, badekar og bruser, samt diverse tilbehør.

Komplette brusesystemer til vægmontering og indbygning, håndbrusere og brusehoveder med indbygget velvære.

Produkterne fra hansgrohe udnytter vandressourcerne optimalt; fx bruger alle håndvask-armaturer kun 5 l/ min.  Ligeledes garanterer den berøringsfri vandhane et minimalt vandforbrug.