Danfoss

VVS-Eksperten – Din Danfoss Ekspert


Med sit landsdækkende net af butikker og en stab af faglærte medarbejdere, er VVS-Eksperten det naturlige valg som leverandør til dit gør-det selv projekt. Siden starten i år 2000 har vi bestræbt os på at kunne tilbyde et stort udvalg af VVS-artikler af enhver art til den kvalitets – og prisbevidste forbruger – kombineret med professionel rådgivning. Derfor er vores slogan: Hos os får du bedre råd. Danfoss på Als har stået for verdenskendte kvalitetsprodukter i generationer, og indtager en naturlig plads i VVS-Ekspertens sortiment.


Fra danske radiatorer til resten af verden

I dag udvikler og producerer Danfoss komponenter til en række forskellige industrier verden over. Men de kendteste produkter er stadig termostater til varmeregulering af enhver art. Danfoss termostaterne findes i stort set alle danske hjem, hvor de fleste gør-det-selv folk sætter pris på, at de er lette at udskifte og servicere.
Radiatortermostaterne fra Danfoss er egnede til praktisk talt enhver form for anvendelse, herunder nye installationer, opgraderinger og integreringer. Men Danfoss satser også stærkt på innovative løsninger, der passer til moderne livsstil, hvor automatisering og central funktionsstyring vinder indpas.

Med Danfoss Link™ Central Controller kan brugeren trådløst styre varmen i hele huset. Med en effektiv styring af energiforbruget ved hjælp af intelligente løsninger fra Danfoss kan udgifterne til rumopvarmning bringes ned til et minimum. Spørg VVS-Eksperten til råds, og hør hvordan du kan opnå en betragtelig miljøgevinst – eventuelt i sammenhæng med andre af vore energibesparende energiløsninger.

Populære Danfoss produkter

Cyber Monday - spar 18%

Danfoss radiatortermostat RA2990
Danfoss radiatortermostat RA2990

403222100

  • Med snapkobling
136,94 Førpris: 167,-

Cyber Monday - spar 16%

Danfoss eco 2 programmerbar termostat
Danfoss eco 2 programmerbar termostat

403251951

Med adapter til RA, RAV, RAVL M30

340,20 Førpris: 405,-

Cyber Monday - spar 10%

Danfoss Icon gulvvarmesæt - Fjernvarme
Danfoss Icon gulvvarmesæt - Fjernvarme
  • Danfoss Icon Trådløs 
  • Fra 2-12 kredse
  • Til fjernvarme (10bar)
Pris fra: 7.807,50 Førpris: 8.675,-

Cyber Monday - spar 15%

Danfoss RAVL 2950 termostat ø26mm
Danfoss RAVL 2950 termostat ø26mm

403131210

  • Passer til RAVL Ventil
  • ø26 mm
181,90 Førpris: 214,-

Danfoss Link

Med Danfoss Link™ kan du trådløst styre varmen i hele huset fra én enkelt central placeret trykfølsom farveskærm. Systemkomponenterne er fuldt kompatible, og boligopvarmningen kan fjernstyres ved hjælp af Danfoss Link™ App. Ud over nedenstående er det muligt at tilkoble Danfoss varmepumpe, Danfoss ventilation samt Danfoss ECL vejrkompensering. Når dette kobles på bliver det til en Danfoss One® løsning.


Danfoss Link™ Connect termostat giver dig fuldstændig kontrol over dit indeklima. De elektroniske connectede radiatortermostater arbejder trådløst sammen med Danfoss Link™ Central Controller og muliggør central, trådløs varmestyring i hjemmet.

Danfoss Home link central controller app
Thumbnail

Vi er det fortrukne valg

Enkle og innovative løsninger fra Danfoss


Danfoss-familien er stor, men taler samme sprog. Ikke mindst hvis man vælger de avancerede løsninger, som beskrevet herunder. Men også den helt simple Danfoss radiatortermostat er stadig et vigtigt skridt på vejen til en god varmeøkonomi. Spørg VVS-Eksperten til råds, og træf de rigtige valg.

Danfoss Eco 2 programmerbar radiatortermostat med Bluetooth. Programmeres let med Bluetooth- forbindelse til din smartphone med Danfoss App. Eco2 er kompakt og nem betjene med manuelt drejehjul og en enkelt knap.

Danfoss Eco2 er nem at installere og måler temperaturen ved hjælp af flere indbyggede følere, der sikrer nøjagtig regulering. På baggrund af disse aflæsninger beregnes rumtemperaturen for et område ca. 20 cm foran displayet. Det betyder, at Danfoss Eco kan styre den faktiske rumtemperatur meget nøjagtigt.

Connect termostater indeholder alle Eco™ modellens smarte funktioner og kan styres trådløst fra den centralt placerede Danfoss Link™ CC farveskærm. Det betyder, at du kan indstille alle dine Connect termostater på én gang, og stadig regulere temperaturen i de individuelle rum.

Danfoss radiatortermostat RA2990 med snapkobling. En kvalitets radiatortermostat fra Danfoss, der gør det meget nemt at udskifte/montere følerhovedet på din radiator uden brug af værktøj. Radiatortermostaten kan indstilles mellem 5°C og 26°C og sættes til frostsikring. Yderligere er det muligt at begrænse indstillingerne, så man utilsigtet ikke skruer for langt op eller ned for termostaten.