Vølund

En verden af varmeløsninger


Med sit landsdækkende net af butikker og en stab af faglærte medarbejdere, er VVS-Eksperten det naturlige valg som leverandør til dit gør-det selv projekt. Siden starten i år 2000 har vi bestræbt os på at kunne tilbyde et stort udvalg af VVS-artikler af enhver art til den kvalitets – og prisbevidste forbruger – kombineret med professionel rådgivning. Derfor er vores slogan: Hos os får du bedre råd. I 140 år har Vølund leveret varmeteknik til den danske befolkning. VVS-Eksperten er stolt over at være med til at formidle Vølunds miljørigtige løsninger.Vølund – et miljørigtigt valg


Varmt vand i hanen bør være en selvfølgelighed. Der er dog forskel på varmtvandsbeholdere, når det kommer til kvalitet, holdbarhed og energieffektivitet. Med en Vølund varmtvandsbeholder fra VVS-Eksperten får du et produkt, der ligger i toppen på alle parametrene. En beholder fra Vølund er totalisoleret mod varmetab, opvarmer brugsvandet hurtigt, og er med sin særlige emaljering kalkafvisende. Vølund har altid en beholder, der matcher behovet – fra 60 til 200 liter.

Vølund

En miljøvenlig løsning

Vælger du en varmtvandsbeholder fra Vølund Varmeteknik, får du en miljøvenlig varmekilde, der genbruger naturens ressourcer, så du slipper for at være afhængig af andre varmekilder såsom el, olie, naturgas eller fjernvarme. Det er sund fornuft. Både for dig selv og miljøet.

Vølund bruser varme og vand
Thumbnail

Tryghed fra start til slut

Driftsøkonomisk fornuft


Varmtvandsbeholdere fra Vølund kan bruges i forbindelse med alle typer varmekilder og i alle slags boliger. VVS-Ekspertens eksperter kan rådgive dig mht. at finde den rette balance mellem behov og økonomi. På en varmtvandsbeholder fra Vølund slås centralvarmen fra udenfor fyringssæsonen, så el-varmelegemet kan overtage opvarmningen af brugsvandet. Med et produkt fra Vølund kommer brugeren aldrig til - ufrivilligt - at opleve det kolde gys under bruseren.