Ventilation

Alt i ventilationsfittings, ventilationsanlæg, varmegenvinding, ventilationsrør, spirorør samt varmegenvending fra Genvex, Danfoss og Nilan. Affugter og aircondition, vådrumsventilator og meget mere finder du ved VVS-Eksperten.dk - Se det store udvalg af ventilation


Alt, hvad du skal bruge af ventilation til dit hjem. Priserne på vores udvalg af ventilation er markedets bedste, og du er ikke nødt til at gå på kompromis med kvaliteten. Når du køber ventilation hos VVS-Eksperten.dk er vi altid parate til at rådgive dig, så du finder en god løsning, der passer til netop dit behov. Se vores udvalg af ventilation, ventilationsrør, Genvex, vådrumsventilator og varmeflytter nedenfor.

Ventilation rør og fittings

Ventilation rørisolering ø 100 mm - 10m
499,- Pris i butik: 525,-
Læs mere

Ventilationsanlæg - Varmegenvinding


Hos VVS-Eksperten.dk finder du et bredt udvalg af pakkeløsninger inden for ventilation og varmegenvinding. Et ventilationsanlæg giver en lavere varmeregning og et bedre indeklima. Vi har sammensat forskellige pakkeløsninger, så det er nemt at vælge lige det ventilationsanlæg, der passer til din bolig. VVS-Eksperten forhandler både pakkeløsninger til varmegenvinding samt separate ventilationsaggregater. Herunder finder du blandt andet aggregater fra Nilan, Danfoss og Genvex. Husk at vores personale altid står parat til at rådgive, så du finder den bedste løsning for dig. Der er mange fordele ved et ventilationsanlæg, der er blandt andet en varmebesparelse via en en effektiv modstrømsvarmeveksler, som genvinder energien fra den brugte luft og overfører denne til indblæsningsluften. Det forbedrer dit indeklima ved at rense luften for pollen, støv og sikrer konstant luftskifte. Et ventilationsanlæg er ofte standard i en ny bolig, hvor indeklimaet ekstremt tæt for at sikre mod energispild. Et ventilationsanlæg suger varm, fugtig luft ud fra boligen og udnytter energien herfra til opvarmning af indblæsningsluften.

Se vores udvalg af ventilationsanlæg

Pakkeløsninger - Ventilationsanlæg

Nilan Comfort 300LR ventilationspakke 150 m²
Nilan Comfort 300LR ventilationspakke 150 m²

GENPAKNILAN1

  • Komplet til 150m² 
  • Luftmængde 400 m³/h
  • Nilan Comfort 300LR
  • Med faste spirorør
Læs mere