Copmax luft/luft varmepumpen er en alsidig og effektiv opvarmningsmulighed til sommerhuset, annekset, eller andre steder hvor man ikke har mulighed for at montere en radiator, brændeovn, eller koble på central varme/fjernvarme.

Copmax luft/luft varmepumpen yder 2,7kw, og er kategoriseret som en A+ varmepumpe, så den er ikke alene effektiv, den er også energibesparende.
Varmepumpen har indbygget timerfunktion, så du kan programmere start og stop helt efter dine ønsker, der er ligeledes indbygget en turbo funktion, og når denne er aktiveret arbejder anlægget på maksimum for at nå den ønskede temperatur så hurtigt som muligt. Varmepumpen kan også køle, så "Cool" funktionen fungerer som en aircondition, hvilket jo bidrager til et komfortabelt og tempereret indeklima på de varme dage.
Varmepumpen er ligeledes forsynet med en affugter funktion, som er ideel til rum/bygninger med høj luftfugtighed, alle kender fornemmelsen af at træde ind i et koldt og fugtigt rum, og det er hverken sundt for helbredet eller bygningen, så med jævnlig aktivering af affugter funktionen afhjælpes disse problemer nemt.
Alle varmepumpens funktioner kan styres fra den tilhørende overskuelige fjernbetjening, som med enkelte tryk tilpasser temperaturen i det rum varmepumpen er monteret i.
Det er naturligvis også muligt at montere et GSM modul på strømforsyningen til varmepumpen, så du let og elegant kan aktivere/deaktivere varmepumpen fra din telefon/sms, så hvis du ønsker at ankomme til et opvarmet sommerhus, er et GSM modul anbefalelsesværdigt.
 

Vejledninger og manualer

Relaterede produkter

Andre, der købte denne vare, købte også...

Prev
Next