Solceller

Hos os finder du selvfølgelig også et bredt udvalg af solceller, der gør din hverdag mere miljøbevidst. På denne side kan du finde vores udvalg af solcelle pakker, solcelle tilbehør og solcelle montager. Under hver kategori kan du se hele vores sortiment, der kan fås til fordelagtige priser. Vil du gerne være selvforsynende med strøm, så kan du lige her se vores komplette solcelle pakker! Så kunne du være interesseret i at få solceller til din bolig, så tag et kig på vores udvalg og læs videre lige her. Solceller er en fantastisk investering, og en nem måde, hvorpå du kan støtte klimakampen fra dit eget hjem.

Vi forhandler nogle af de bedste solceller på markedet fra Growatt. Med Growatt får du et komplet solcelleanlæg med tilhørende Growatt hybrid inverter og lithiumbatteri solcellepaneler af monokrystaltypen, kabler mellem solcellepanelerne, bæringer og beslag til eternit- eller tegltag. Med lithiumbatterier kan du gemme på solenergien og senere omdanne dette til 230V strøm. Solceller er den perfekte løsning for dig, der gerne vil investere i energibevidste løsninger og skåne miljøet. Faktisk behøver det heller ikke at koste en formue at investere i en grønnere fremtid. Hos os er det nemlig muligt at få solceller til fantastiske priser, der blot giver endnu mere grund til at komme i gang med at blive selvforsynende med strøm.

Du kan få solceller og solcelleanlæg i flere forskellige størrelser og til forskellige tagtyper. Tag et kig på vores udvalg under de tre underkategorier, og find den rette løsning til dig. Du kan læse mere om de enkelte solceller, tilbehør og montager ved at klikke dig ind på produktet, hvor du kan se alle produktets specifikationer. Skulle du være i tvivl om, hvilken type solceller, der passer til dit tag, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi er klar til at guide dig gennem hele processen, så du kan få det perfekte match til dig og din bolig.

Blandt vores tilbehør til solceller finder du bl.a. et væld af inverterer. Du kan få en inventer i flere forskellige prisklasser helt efter dine behov. Vores udvalg spænder mellem alt fra wifi løsninger til inverterer med 3000W. Vi har selvfølgelig også alt, hvad du har brug for til montage af dine nye solceller, uanset om du har tegltag eller eternittag, så har vi den helt rette løsning for dig. Du kan bl.a. finde solcelleanlæg fra Growatt til både tegl- og eternittag. Growatt er specialister på solceller, og leverer altid en tårnhøj kvalitet. Under begge disse solcelleanlæg, kan du finde mange flere informationer om den rette placering af solcellepanelerne og et præcist og detaljeret overblik over, hvad et solcelleanlæg fra Growatt indeholder. Samtidig har Growatt produceret små videoer, der viser dig hele opbygningen, guide til opsætning og alle de andre nødvendige informationer, du kunne have brug for. Du kan se videoerne under Growatts solcelleanlæg i underkategorien ”solcelle pakke” herunder.

Hos os kan du finde de bedste produkter fra Growatt, der giver dig den bedste udnyttelse af solenergien. Vi har samlet det bedste udvalg af solpaneler i monokrystaltypen samt Growatt lithiumbatterier, der gør, at du får mere ud af dit solcelleanlæg. Med lithiumbatterier kan du nemlig gemme på strømmen, så du kan bruge solenergi, selv når solen er gået ned.

Men solenergi kan indimellem være svært at blive helt klog på. Derfor kan du altid kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller brug for rådgivning til at finde det rette solcelle tilbehør. For det er selvfølgelig vigtigt at have de rette informationer og overblik, inden man kaster sig ud i projekt solceller. Er du i tvivl om montagen, hvilket tilbehør der er brug for eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte vores dygtige medarbejdere, der har en stor ekspertise og viden om solceller. På denne måde, kan vi hjælpe dig til, om solceller er den rette beslutning for dig, og i så tilfælde, hvilket anlæg, der passer bedst til din bolig.

I underkategorien ”solcelle montage” finder du alt, hvad der er brug for til montering af et solcelleanlæg. Sortimentet indebærer bl.a. 100 meter lange kabler, Solar connector, Solar skinner, endeklemmer og alle de nødvendige beslag og jordskruer. Vi har samlet hele sortimentet til montage af solcelleanlæg lige her, for at gøre det mere overskueligt for vores kunder. Det kan være et stort projekt at montere solceller, og derfor har vi her prøvet at gøre det så let som overhovedet muligt. Du kan bestille alt, du har brug for hjem med blot et par klik. Du kan selvfølgelig også læse mere om den enkelte solcelleskinne eller solcellebeslag ved at klikke dig ind på produkterne herunder. Her kan du læse meget mere om produkternes specifikationer og hvilke ting, du skal være opmærksom på.

Sidder du tilbage med nogle spørgsmål om solceller, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan møde os til en uforpligtigende samtale i en af vores landsdækkende butikker, eller du kan kontakte os på mail eller telefon. Vi er altid klar til at dele vores erfaring og ekspertise, så vi kan finde de rette solceller til dig. Vi tilbyder selvfølgelig også rådgivning til montering af solcelleanlægget. Vi har sørget for de bedste priser til vores kunder, da det skal være værd at investere i en grøn energiløsning som solceller. Kontakt os allerede i dag, hvis du er interesseret i at få solceller, der kan gøre dig selvforsynet med strøm og tag et kig blandt hele vores fantastiske sortiment, og bestil dit nye solcelleanlæg eller andet tilbehør hjem med blot et par enkelte klik. Vi glæder os til at handle med dig.

 

.