Solceller

Hos os finder du selvfølgelig også et bredt udvalg af solceller, der gør din hverdag mere miljøbevidst. På denne side kan du finde vores udvalg af solcelle pakker, solcelle tilbehør og solcelle montager. Vil du gerne være selvforsynende med strøm, så kan du lige her se vores komplette solcelle pakker!

Vi forhandler nogle af de bedste solceller på markedet fra Growatt. Med Growatt får du et komplet solcelleanlæg med tilhørende Growatt hybrid inverter og lithium batteri, solcellepaneler af monokrystaltypen, kabler, bæringer og beslag til eternit- eller tegltag. Med et Growatt lithium batteri får du væsentligt meget mere ud af dit solcelleanlæg, fordi den strøm du ikke bruger når den er tilgængelig, den gemmer du til solen er gået ned. Solceller er den perfekte løsning for dig, der gerne vil investere i energibevidste løsninger og skåne miljøet.

Har du brug for vejledning for at finde den helt rette løsning til dit solcelleanlæg, kan du kontakte os på mail og telefon, eller til en uforpligtigende samtale i en af vores 27 landsdækkende butikker, Vi er altid klar til at dele vores erfaring og ekspertise. Kontakt os allerede i dag, hvis du er interesseret i at få solceller, der kan gøre dig selvforsynet med strøm.

 

Læs mere
Feriepenge 2020 = solcelleanlæg Download PDF
Solcelle Spørgsmål Download PDF