Duka pro 30t med tidsstyring

Duka pro 30t med tidsstyring
Duka pro 30t med tidsstyring
Varenummer
353412536
Dimensioner
Ø 100MM
Branche varenr.
1685606
Tilføj til favoritter

Stærk ventilator med kugleleje

Læs mere
Pris i butik kr. 531,-
Bestil online kr.
510,-
Spar kr. 21,-
På lager: Levering 1-2 hverdage

Beskrivelse

DUKA Pro 30 er en stærk ventilator med kuglelejer, hvilket ikke alene sikrer at den er stærkere, men også samtidig, at den er markant mere støjsvag end andre ventilatorer på markedet.

Kombiner dette med et lavt strømforbrug på kun 7,5 W, og der er tale om et ventilationsprodukt af højeste kvalitet, der med garanti holder i mange år. Ventilator af højeste kvalitet med meget lydsvag motor designet til badeværelser. Med kuglelejer, hvilket sikrer lang levetid. Selv om den har en høj ydelse er dens strømforbrug meget lavt. Ventilatoren tilsluttes lyskontakten, og starter dermed når kontakten tændes. Når lyset slukkes kører ventilatoren det antal minutter den er indstillet til. Fra fabrikken er den indstillet til 15 min. Denne tid kan ændres fra 2-30 min. På bagsiden af ventilatoren sidder er der et klart folie-lukkespjæld, der forhindre træk ind, når ventilatoren ikke kører. Lukkespjældet er kun beregnet til vægmontage.

Skal ventilatoren sidde i loftet skal lukkespjældet afmonteres. Når der ikke er et lukkespjæld sikre man god ventilation, også når ventilatoren ikke kører, ved den naturlige opdrift. Det skal også afmonteres for at forhindre, at der kan komme til at stå kondensvand på bagsiden af lukkespjældet, som herefter kan løbe ned i motoren og brænde den af. Bemærk Ventilatoren skal tilsluttes af en autoriseret elektriker ellers bortfalder garantien.​

DB nr. 1685606

Vink nr. 332833

Specifikationer

Vejledninger & manualer

Montage Download PDF
Energimærkning Download PDF
Datablad Download PDF