Duka pro 30 ventilator standard

Duka pro 30 ventilator standard
Duka pro 30 ventilator standard
Varenummer
353412530
Dimensioner
Ø 100MM
Branche varenr.
1549726
Tilføj til favoritter

Stærk ventilator med kugleleje - uden styring

Læs mere
Pris i butik kr. 661,-
Bestil online kr.
638,-
Spar kr. 23,-
På lager: Levering 1-2 hverdage

Beskrivelse

DUKA Ventilator Pro 30

DUKA Pro 30 er DUKA Ventilation’s nye stærke ventilator med kuglelejer, hvilket ikke alene sikrer at den er stærkere, men også samtidig, at den er markant mere støjsvag end andre ventilatorer på markedet. Kombiner dette med et lavt strømforbrug på kun 7,5 W, og der er tale om et ventilationsprodukt af højeste kvalitet, der med garanti holder i mange år.

Ventilator af højeste kvalitet med meget lydsvag motor designet til badeværelser.

Med kuglelejer, hvilket sikrer lang levetid. Selv om den har en høj ydelse er dens strømforbrug meget lavt. På bagsiden af ventilatoren sidder er der et klart folie-lukkespjæld, der forhindre træk ind, når ventilatoren ikke kører. Lukkespjældet er kun beregnet til vægmontage.

Skal ventilatoren sidde i loftet skal lukkespjældet afmonteres. Når der ikke er et lukkespjæld sikre man god ventilation, også når ventilatoren ikke kører, ved den naturlige opdrift. Det skal også afmonteres for at forhindre, at der kan komme til at stå kondensvand på bagsiden af lukkespjældet, som herefter kan løbe ned i motoren og brænde den af. Bemærk; Ventilatoren skal tilsluttes af en autoriseret elektriker. Ellers bortfalder garantien.​

DB nr. 301549726

Vink nr. 327346

 

Specifikationer

Vejledninger & manualer

Montage Download PDF
Energimærkning Download PDF
Datablad Download PDF