Copmax varmepumpe luft til luft 5,3kW med Wifi

Copmax varmepumpe luft til luft 5,3kW med Wifi
Copmax varmepumpe luft til luft 5,3kW med Wifi
Copmax varmepumpe luft til luft 5,3kW med Wifi
Producent
CopMax
Varenummer
346760060
Dimensioner
965X700X396MM
Branche varenr.
A/A 20000
Tilføj til favoritter

Med inverter kompressor

Læs mere
Katalog - spar 10%
4.895,-
Førpris: 5.450,-
På lager: Levering 1-2 hverdage

Beskrivelse

Copmax varmepumpe luft til luft 5,3 kw 

Copmax luft/luft varmepumpen er en alsidig og effektiv opvarmningsmulighed til sommerhuset, annekset, eller andre steder hvor man ikke har mulighed for at montere en radiator, brændeovn, eller koble på central varme/fjernvarme.

Det er ulovligt at montere varmepumpen selv, SKAL monteres af Aut kølemontør.
Garanti bortfalder såfremt den ikke er monteret af Aut. kølemontør. 

Økonomisk varmepumpe med masser af funktioner

Copmax luft/luft varmepumpen yder 5,3 kW, og er kategoriseret som en A++ varmepumpe, så den er ikke alene effektiv, den er også energibesparende. Varmepumpen har indbygget timerfunktion, så du kan programmere start og stop helt efter dine ønsker, der er ligeledes indbygget en turbo funktion, og når denne er aktiveret arbejder anlægget på maksimum for at nå den ønskede temperatur så hurtigt som muligt. Varmepumpen kan også køle, så "Cool" funktionen fungerer som en aircondition, hvilket bidrager til et komfortabelt og tempereret indeklima på de varme dage.

Fjernstyring via internet

Styr din varmepumpe, uanset hvor du befinder dig. Ved hjælp af det indbyggede Wifi-modul, giver det dig mulighed for fjernstyre din luft/luft varmepumpe via internettet. Vores seneste styringsløsning er en cloudbaseret internettjeneste, som gør, at du kan styre din varmepumpe, uanset hvor i verdenen du befinder dig. Styr og kontrollere din varmepumpe ved hjælp af din smartphone, tablet eller fra en pc med internetadgang. Du har de samme funktioner, som når du har fjernbetjeningen i hånden: tænd/sluk, tilstandsvælger, temperaturindstilling, rumtemperatur mv. og takket været internetstyringen har du også adgang til ny, avanceret funktionalitet, som giver maksimal komfort og effektivitet med lavest muligt energiforbrug.  

Vedligeholdelsesvarme:

Takket være +8-gradersfunktionen kan du holde fritidshuset, garagen eller annekset frostfrit uden at anvende særlig meget energi.

Montering

 

Specifikationer

Maks. kapacitet 5,3 Kw
Mål indedel (HxBxD) 300 x 970 x 224 mm
Mål udedel (HxBxD) 700 x 965 x 396 mm

Vejledninger & manualer

Datablad CopMax luft/luft Download PDF
Manual CopMax luft/luft Download PDF
Wifi manual CopMax luft/luft Download PDF
Opsætning CopMax luft/luft Download PDF
Teknisk data CopMax luft/luft 5,3kW Download PDF