Pool Varmepumpe med inverter og Wi-Fi 9 kW Grøn energi

Pool Varmepumpe med inverter og Wi-Fi 9 kW Grøn energi
Pool Varmepumpe med inverter og Wi-Fi 9 kW Grøn energi
Pool Varmepumpe med inverter og Wi-Fi 9 kW Grøn energi
Pool Varmepumpe med inverter og Wi-Fi 9 kW Grøn energi
Producent
svim & fun
Varenummer
346810A09
Dimensioner
942X383X554MM
Branche varenr.
1401
EAN
5704841014015
Tilføj til favoritter
  • Til 12-33 m³ pool
  • Grøn energi
  • Wi-Fi styring
Læs mere
Pris i butik kr. 12.695,-
Bestil online kr.
12.315,-
Spar kr. 380,-
På fjernlager: Levering 2-5 hverdage

Beskrivelse

Pool Varmepumpe med inverter 9 kW

Smart Wi-Fi styring via Alsavo Pro App.
Varmepumpen udnytter solens gratis varme og absorbere energi fra luften, som overføres til bassinvandet. Poolpumpen cirkulerer vandet gennem varmelegemet og opvarmer bassinvandet. Du skal vælge varmepumpe efter størrelsen på din pool. Er din pool for stor til din varmepumpe, bliver din pool aldrig rigtig varm. Det kan være en fordel med form for overdækning til din pool. En varmepumpe til pool er meget billigere i drift. Med en pool varmepumpe, får du nemt en dejlig varm pool i løbet af hele sommeren.

Næst efter solenergi, som er en gratis men også upålidelig varmekilde, er en pool varmepumpe både den mest miljøvenlige, og billigste opvarmningsform til swimmingpools. En varmepumpe har dog én stor fordel i forhold til solenergi: Du kan regne med at vandet bliver varmt i de perioder du selv ønsker det – og holder en konstant temperatur, som du selv fastsætter. Denne varmepumpe er en topmodel med en kompressor fra den velkendte japanske leverandør, Mitsubishi . Varmepumpen har en metalkabinet og giver op til 16 gange igen på energiforbruget (COP) takket være japansk inverter teknologi. Inkl. vintercover og WiFi styring via gratis smartphone app.

Wi-Fi teknologi – varm poolen op når det passer dig!
Med en varmepumpe forlænger du badesæsonen. Med denne innovative wifi teknologi kan du varme din pool op når du ikke er hjemme – hvis du blot er koblet til et wifi netværk. Det vil altså sige, at du kan sætte poolen til at opvarme når du er på arbejde. Så kan du og din familie hoppe direkte i en opvarmet swimmingpool når i kommer hjem efter en travl hverdag. Det gør det utrolig fleksibelt og giver mange flere timer til blot at nyde poolen uden at skulle vente på, at vandet opnår den ønskede temperatur. Denne smarte wifi funktion er også god hvis du for eksempel har swimmingpool i sommerhuset. Så kan du tænde for din varmepumpe hjemmefra så familien kan komme i det dejlige opvarmede vand allerede ved ankomst!

Heat Booster Inverter Pro opvarmer poolvand med maksimal energieffektivt via den dynamiske inverter kompressor, som giver 16 gange mere energi ud end den forbruger. I stedet for at stoppe driften, når den ønskede temperatur er opnået, regulerer den dynamiske Mitsubishi kompressor konstant arbejdsfrekvensen således at energitabet forbundet med at stoppe og starte elimineres. Derved opnås den mest optimale og energieffektive drift.

Varmepumpen vil opvarme og holde en konstant badevandstemperatur, når den omgivende lufttemperatur er mellem -12 °C og +40 °C. Varmepumpen kan udelukkende benyttes udendørs. Varmepumpen har let-anvendelig digital kontrol og automatisk afrimnings- og kølingsfunktion. Med intern PCB og let håndtering af vandtilslutning med screw-in fittings.

Varmeveksleren er af PVC og titanium rør, der kan modstå vedvarende udsættelse for swimmingpool vand – med både klor og saltvand, og er forsynet med en GMCC/Mitsubishi kompressor. Strømforsyning 220-240V / 1 PH / 50 Hz. 1 stk. ventilator. R32. Certifikater: CB, CE, EMC, RoHS.

Garanti
7 års garanti på kompressoren. 2 års totalgaranti. Går din kompresser i stykker eller har du spørgsmål til denne, kan du henvende dig direkte til Swim & Fun Scandinavia og få hjælp af vores servicetekniker.

Generelt om varmepumper
Efter opstarten betaler du kun for 20% eller mindre af energiforbruget.
En varmepumpe er grøn energi fordi den ""trækker"" energi ud fra luften, som overføres til poolvandet. Den energimængde der skal til for at drive varmepumpen, er minimal i forhold til hvor meget den giver tilbage i form af varme. En traditionel varmepumpe giver typisk mellem 4 og 7 kW igen for hver 1 kW du betaler for. En Inverter Pro varmepumpe kan, afhængig af model og miljøpåvirkning, komme helt op på 13,6 kW for hver betalte 1 kW.

Du får en ekstra lang badesæson
Samtidig forlænger en varmepumpe badesæsonen med flere måneder. Så snart den gennemsnitlige lufttemperatur når over varmepumpens laveste arbejdstemperatur (afhængig af model), kan poolen åbnes for sæsonen. Med en traditionel varmepumpe betyder det i praksis, at man i Danmark allerede kan komme i gang med poolsæsonen midt i maj, og forlænge den helt frem til midt oktober.
Vælger du en varmepumpe med højere kapacitet, som f.eks. en Inverter Pro, som er udviklet til at kunne arbejde i minus temperaturer, kan du opnå en endnu længere sæson.

Fordelen ved Inverter teknologi
En traditionel varmepumpe stopper driften, når den ønskede temperatur er opnået, og starter igen, når temperaturen falder 1-2 grader. En Inverter varmepumpe har derimod en dynamisk kompressor, som konstant regulerer temperaturen.
Det betyder at energitabet ved start/stop elimineres. Afhængig af model og miljøpåvirkning, kan vores Inverter varmepumper give helt op til 13,6 gange mere energi ud, end den forbruger (COP = 13,6), hvorimod en almindelig varmepumpe typisk giver omkring 5 gange igen (COP = 5).

Specifikationer

Kapacitet v/luft 15°-vand 26° 1,9 - 6,6 kW
COP 4,6 - 7,1
Mål L942 x B383 x H554 mm
Lyd ved 10 m afstand ca. 37 dB(A)
Kompressor Inverter
Tilslutning ind/udløb 32/38/50 mm

Vejledninger & manualer

Teknisk data Pool varmepumpe Download PDF
Manual Pool Varmepumpe Download PDF
Datablad Pool Varmepumpe Download PDF