Jordvarmepumpe Copmax 10 kw med Siemens styring

Jordvarmepumpe Copmax 10 kw med Siemens styring
Jordvarmepumpe Copmax 10 kw med Siemens styring
Producent
VVS-Eksperten
Varenummer
346019210
Branche varenr.
GS10
EAN
Tilføj til favoritter
  • sCOP værdi 4,61 - 5,2
  • Testet af Teknologisk Institut
Læs mere
28.750,-
På fjernlager: Levering 2-5 hverdage

Beskrivelse

Jordvarmepumpe - 10 kW. sCOP værdi 4,61 - 5,2

En ren investering

En Copmax® Ground Heat Pump 10 kW er ikke kun en god investering for miljøet, det er også en god investering for dig - og dit varmeregnskab. En Copmax® Ground Heat Pump 10 kW har nemlig en særdeles konkurrencedygtig pris, er utroligt energibesparende og har indtjent sig selv på blot 4-5 år, hvilket gør det nemt for dig, at vælge denne meget miljørigtige opvarmning af din bolig.

Væske/vand jordvarmepumpe
En Copmax® Ground Heat Pump 10 kW er et væske/vand jordvarmeanlæg. Det vil sige, at det optager energi fra vandet i jordslangesystemet og afgiver energi til vand gennem varmtvandsbeholderen til opvarming af både din bolig og dit vand.

Copværdi i topklasse
En moderne og effektiv jordvarmepumpe kan typisk levere en så­kaldt sCOP værdi på gennemsnitlig 3,5. Det vil sige, at den afgiver ca. 3,5 kWh varme for hver 1 kWh elektricitet den bruger. En Copmax® Ground Heat Pump har en sCOP værdi på 4,61-5,29 hvorfor du får endnu mere energi ud af din Copmax® Ground Heat Pump 10 kW.
Besparelsen er faktisk på mellem 30-60 % i forhold til almindelig el-varme - og sammenlignet med olie og gas vil du kunne opnå en besparelse på op til 50 %. 
En Copmax® Ground Heat Pump 10 kW giver dig derfor også den bedste drift inden for jordvarmeanlæg, da det er muligt, at køre med en konstant lav temperatur på 30-40 grader. Du kan desuden køre med en temperatur på op til 55 grader, når det er nødvendigt for dig.

Komponenter
Copmax® Ground Heat Pump 10 kW er samlet med kvalitetskomponenter - som Siemens PLC styringen, der sikrer at alle relevante oplysninger og indstillingsmuligheder er lette at forstå og lige til at gå til. Varmepumpens kerne er bygget op omkring en scroll kompressor fra Hitachi, som er blandt verdens absolut største og mest anerkendte producenter. Det giver dig en sikkerhed for stabil drift af anlægget, mange år frem i tiden.

Let at montere - også for gør-det-selv manden
Copmax® Ground Heat Pump 10 kW er let at montere – og størstedelen af installationen kan gør-det-selv-manden faktisk selv foretage.

  • Gør-det-selv-folket kan opstille og montere den. Vi anbefaler et opstartsbesøg, som din sikkerhed for at alt er i orden.
  • Man skal huske at der skal foretages et årligt tilsyn af aut. kølefirma.

Med en Copmax® Ground Heat Pump 10 kW er det blevet lettere for dig, at vælge miljørigtig og ren opvarmning af boligen til en konkurrencedygtig pris, der har indtjent sig selv i løbet af 4-5 år – og samtidig vælger du en utrolig økonomisk måde, at opvarme dit hjem og brugsvand på.

Specifikationer

Ydelse 10 kW
Strømtilslutning 400V 3N AC 50hz
Dimension ( HxBxD ) 1850 mm x 560 mm x 590 mm
Vægt 165 Kg
lydniveau 54 dB
sCOP værdi 4,61-5,29

Vejledninger & manualer

Datablad CopMax GS10 Download PDF
Attest CopMax GS10 Download PDF
Testrapport CopMax GS10 Download PDF
Manual CopMax GS10 Download PDF
CopMax GS10 jordvarme Opsætning 2021 Download PDF