CopMax Jordvarme 15kW + Gratis 3,5kW Luft/luft Varmepumpe

CopMax Jordvarme 15kW + Gratis 3,5kW Luft/luft Varmepumpe
CopMax Jordvarme 15kW + Gratis 3,5kW Luft/luft Varmepumpe
CopMax Jordvarme 15kW + Gratis 3,5kW Luft/luft Varmepumpe
Producent
CopMax
Varenummer
9VP-JV15+LL
Branche varenr.
GS15
Tilføj til favoritter

Incl. Gratis 3,5kW Luft/luft Varmepumpe

Energitilskud logo 8500,-
Læs mere om det HER

Testet af Teknologisk Institut

 

Læs mere
Gratis L/Lvarmepumpe
32.500,-
Levering 1-3 arbejdsdage

Beskrivelse

Jordvarmepumpe - 15 kW. sCOP værdi 3,13 - 4,11

+ Gratis 3,5kW Luft/luft Varmepumpe

En ren investering

En Copmax® Ground Heat Pump 15 kW er ikke kun en god investering for miljøet, det er også en god investering for dig - og dit varmeregnskab. En Copmax® Ground Heat Pump 15 kW har nemlig en særdeles konkurrencedygtig pris, er utroligt energibesparende og har indtjent sig selv på blot 4-5 år, hvilket gør det nemt for dig, at vælge denne meget miljørigtige opvarmning af din bolig.

Væske/vand jordvarmepumpe
En Copmax® Ground Heat Pump 15 kW er et væske/vand jordvarmeanlæg. Det vil sige, at det optager energi fra vandet i jordslangesystemet og afgiver energi til vand gennem varmtvandsbeholderen til opvarmning af både din bolig og dit varme brugsvand.

Copværdi i topklasse
En moderne og effektiv jordvarmepumpe kan typisk levere en så­kaldt sCOP værdi på gennemsnitlig 3,13. Det vil sige, at den afgiver ca. 3,13 kWh varme for hver 1 kWh elektricitet den bruger. En Copmax® Ground Heat Pump har en sCOP værdi på 3,13-4,11, hvorfor du får endnu mere energi ud af din Copmax® Ground Heat Pump 15 kW.
Besparelsen er faktisk på mellem 30-60 % i forhold til almindelig el-varme - og sammenlignet med olie og gas vil du kunne opnå en besparelse på op til 50 %. En Copmax® Ground Heat Pump 15 kW monteres med en buffertank, der lagrer energien, for at du yderligere kan spare 10-20 % på energien.

En Copmax® Ground Heat Pump 15 kW giver dig derfor også den bedste drift inden for jordvarmeanlæg, da det er muligt, at køre med en konstant lavetemperatur på 30-40 grader. Du kan desuden køre med en temperatur på op til 55 grader, når det er nødvendigt for dig.

Komponenter
Copmax® Ground Heat Pump 15 kW er samlet med kvalitetskomponenter - som Siemens PLC styringen, der sikrer at alle relevante oplysninger og indstillingsmuligheder er lette at forstå og lige til at gå til. Varmepumpens kerne er bygget op omkring en scroll kompressor fra Hitachi, som er blandt verdens absolut største og mest anerkendte producenter. Det giver dig en sikkerhed for stabil drift af anlægget, mange år frem i tiden.

Let at montere - også for gør-det-selv manden
Copmax® Ground Heat Pump 15 kW er let at montere – og størstedelen af installationen kan gør-det-selv-manden faktisk selv foretage.

  • Gør-det-selv-folket kan opstille og montere den. Vi anbefaler et opstartsbesøg, som din sikkerhed for at alt er i orden.
  • Man skal huske at der skal foretages et årligt tilsyn af aut. kølefirma.

Med en Copmax® Ground Heat Pump 15 kW er det blevet lettere for dig, at vælge miljørigtig og ren opvarmning af boligen til en konkurrencedygtig pris, der har indtjent sig selv i løbet af 4-5 år – og samtidig vælger du en utrolig økonimisk måde, at opvarme dit hjem og brugsvand på.

Specifikationer

CopMax Jordvarme 15 kW
CopMax Luft/luft 3,5 kW

Vejledninger & manualer

Tilbehør