Growatt lithium batteri 6,5 kWh til solceller

Growatt lithium batteri 6,5 kWh til solceller
Producent
growatt
Varenummer
902008300
Branche varenr.
GBLI6531
Tilføj til favoritter
  • Passer til Growatt HYBRID inverter
  • Med Wifi
Læs mere
21.995,-
På fjernlager: Levering 1-5 hverdage

Beskrivelse

Growatt GBLI6531 Lithium batteri 6,5 kwh

Growatt GBLI6531 Lithium batteri passer sammen med Growatt SPH-3600 hybrid inverteren.Batteriet kan udvides ved at der tilsluttes flere batterier sammen og tilpasse dit batteri, hvis dit behov skulle ændre sig. Lang levetid 6000 lastcykler ved DoD 90 %,Kompatibel med Growatt SPH serien. Med et Growatt GBLI6531 Lithium batteri , får du væsentligt meget mere ud af dit solcelleanlæg, fordi den strøm du ikke bruger når den er tilgængelig, den gemmer du til solen er gået ned.

Lithium er det grundstof, der kan optage mest energi i verden. Lithiumbatterier er som teknologi, skabt til at gemme strøm og de er i forvejen overalt i vores hverdag. Growatt bruger lithium-iron-phosphate (LiFePO4) batteriteknologi, der er et af de mest pålidelige, sikre og langvarige lithium batteri teknologier, der er tilgængelige. Den type batteri har ingen Kobolt, hvilket gør det til det til det mindst giftige. LiFePO4/LPF er en af ​​de mest populære teknologier til stationære lagringssystemer, på grund af sin unikke høj kemiske stabilitet og resulterer i en ekstremt høj pålidelighed. Der er indbygget et BMS system i batterier, som effektivt og sikkert styrer ladningen og sikkerheden. Batteriet kan igennem WiFi, detaljeret overvåges på smartphone, tablet og pc´er.
Batteriløsning fra Growatt er det oplagte batterivalg til mange solcelleanlæg. Growatt er en af verdens største solcelleinverter producenter.

Growatt tilbyder 10 års garanti på deres batteripakker.

Specifikationer

Vægt (Nem at installere på væg) 57,5 kg
Data IP 55 -10°C~+45°C
Skalerbar batteriløsning Fra 6,5- 13 kWh
Mål B475 x H765 x D145 mm

Vejledninger & manualer

Datablad_Growatt Lithiumbatteri Download PDF
Manual_Growatt Lithiumbatteri Download PDF
Sikkerhedsdata_Growatt Lithiumbatteri Download PDF
Growatt OSS System Introduction Download PDF
Growatt Monitoring System Introduction Download PDF
Growatt installer OSS account registration guide Download PDF