Rustfri armeringsjern M10

Rustfri armeringsjern M10
Producent
Schiedel
Varenummer
317208392
Dimensioner
Ø10MM X 1 METER
Branche varenr.
135286
Tilføj til favoritter

Ø10mm 1meter m/ gevind

Læs mere
Pris i butik kr. 89,-
Bestil online kr.
84,-
Spar kr. 5,-
På fjernlager: Levering 2-5 hverdage

Beskrivelse

RONDO RUSTFRI ARMERINGSJERN

Skorstenen SKAL armeres, hvis der er mere end 2 meter, der er fri (fx 2 meter over tag) - dette gælder således også selvom, der ikke skal monteres stigetrin. Der istøbes armering i fundamentet.

Armering skal føres til bund i fundamentet. Der skal anvendes Schiedel omstøbningsmørtel (Vergüssmørtel) til istøbning af armeringsjernet i skorstenen. Armeringsjernet afsaves så det afsluttes ca. 2 cm under den øverste kant på yderelementet (inden omstøbning).

Fundament støbes inkl. armeringsjern. Montering af yderelementer sker ved, at de sænkes ned over armeringsjernet, efterhånden som det skrues sammen med samlemuffer. Der skal anvendes det originale armeringsjern med gevind og samlemuffer. Under udstøbning bevæges armeringsjernet for at sikre, at støbemassen fylder armeringshullet helt ud. Bemærk at omstøbningsmørtlen hærder meget hurtigt, og derfor bør der kun blandes en passende mængde ad gang-en (svarende til ca. 1 meter skorsten). Vær opmærksom på, at de sidste armeringsjern skal opmåles og afsaves ca. 2 cm under den øverste kant på yderelementet, inden der udstøbes med omstøbningsmørtel.

excl. RONDO-GEVINDMUFFE-10MM

Specifikationer

Længde 1000 mm

Vejledninger & manualer

montagevejledning Download PDF