Danfoss Link Connect elektronisk radiatortermostat

Danfoss Link Connect elektronisk radiatortermostat
Producent
Danfoss
Varenummer
403221010
Branche varenr.
014G0002
EAN
5702420110264
Tilføj til favoritter

Termostat til Danfoss Link CC

Læs mere
Pris i butik kr. 385,-
Bestil online kr.
369,-
Spar kr. 16,-
På lager: Levering 1-2 hverdage

Beskrivelse

Danfoss Connect elektronisk radiatortermostat

Sådan styrer du den individuelle radiator-temperatur i flere rum fra ét centralt sted:

Udskift de gamle mekaniske termostater med denne nye digitale programmerbare radiatortermostat fra Danfoss Connect som kan styres på termostaten og fra computer for at lave skemalagt nat- og feriesænkning af temperaturen og herved spare typisk 20-30% på varmeforbruget!

Dette er den digitale efterfølger til den gamle RA-PLUS-W termostat, og den har allerede modtaget den meget eftertragtede "Red Dot Award" for det flotte tidløse og rengøringsvenlige design.

Termostaten kan indstilles fra 4-28°C og regulerer varmen meget præcist digitalt. Der er indbygget "åbent vindue"-funktion forstået på den måde, at hvis termostaten registrerer et fald på 0,2°C i rumtemperaturen i mere end 3 minutter slukker den i 30 minutter, dvs. du skal aldrig mere spekulere på at skrue op og ned i forb. med udluftning.

Ved brug af dag- , nat eller eller feriesænkning er termostaten så intelligent, at hvis den f.eks. indstilles til at sænke temperaturen til 16°C om natten og igen hæve temperaturen til 20°C kl. 7 om morgenen vil den selv registrere om temperaturen når at komme op på 20°C i tide, ellers vil den næste gang regulere temperaturen senere eller tidligere indtil den rammer mere præcist.

Termostaten har automatisk ventilmotionering ugentligt så ventilen ikke irrer og sætter sig fast så radiatoren ikke kan reguleres. De fleste kender det fra hvert efterår når kulden sætter ind og readiatorerne ikke fungerer før man har afmonteret termostaten og selv tappet og banket på ventilen for at få den løs så den kan bevæge sig ud og ind for korrekt varmeregulering.

Installationsvejledning til Danfoss Link og Connect:

LINK TIL VEJLEDNING

Specifikationer

Maks. arbejdstemperatur 90°C
Indstillingsområde 4-28°C
Batterier ( Medfølger ) 2 x 1,5 AA alkaline batterier

Vejledninger & manualer

Danfoss Connect Download PDF
Produktoversigt radiatortermostat Download PDF