Grundfos Alpha2 25-40-180

Grundfos Alpha2 25-40-180
Grundfos Alpha2 25-40-180
Grundfos Alpha2 25-40-180
Producent
Grundfos
Varenummer
380473240
Dimensioner
180 MM
Branche varenr.
99411165
EAN
5713828674906
Tilføj til favoritter
  • Selvregulerende
  • Energiklasse A
  • Byggelængde 180mm
  • Til ALPHA Reader/Go
Læs mere
Pris i butik kr. 1.568,-
Bestil online kr.
1.550,-
Spar kr. 18,-
På lager: Levering 1-2 hverdage

Beskrivelse

Grundfos Alpha2 25-40-180

Grundfos er kommet med en ny serie af Alpha 2 og Alpha 3 cirkulationspumper, som giver dig fuld kontrol over dit centralvarmeanlæg. Den nye Alpha2 kan kombineres med Grundfos GO remote og Grundfos GO Balance App'en. Ved at kombinere disse elementer får du et professionelt værktøj, som kan indregulere radiator- og gulvvarmeanlæg i private boliger – baseret på data i realtid.

Excl. Alpha Reader/Grundfos GO

Alpha Readeren bliver klikket på cirkulationspumpen og begynder at indsamle data, som den sender til din smartphone eller tablet igennem Grundfos GO Balance app'en. Ved hjælp af denne data, kan app'en udregne og guide dig igennem en indreguleringsproces, hvor den viser det trin for trin, et rum ad gangen. Dette bidrager både til dit anlægs levetid og til din økonomi, da du får det maksimale ud af varmen fra din varmekilde. 

Udover de nye tiltag, så har Alpha 2 stadig sine velkendte fordele, som gør Alpha 2 pumpen til noget særpræget:

Antiblokering – Problemfri drift mindsker behovet for service.

Tørløbssikring – Den indbyggede, aktive beskyttelse sikrer, at pumpen kun kører, når der er vand i pumpehuset, hvilket giver pumpen en lang levetid og ekstremt høj driftssikkerhed.

Robust opstart – Selv efter lange perioder med stilstand begynder pumpen at køre igen helt uden problemer. Hvis rotoren er blokeret, vibrerer pumpen ved opstart, hvorved eventuelle aflejringer løsnes.

Sommerfunktion – Gør det muligt for ALPHA2 at køre optimalt om sommeren og dermed beskytte pumpen og anlæggets komponenter.

AUTOADAPT-funktion – Den intelligente AUTOADAPT-funktion udvælger automatisk det bedste driftspunkt for et tostrenget radiatoranlæg med henblik på at lette idriftsættelsen.

                                                                       

OBS: Til følgende anlægstyper kan der ikke foretages indregulering med ALPHA2

Radiatoranlæg med dynamiske ventiler, et-strengssystem, gamle ventiler uden forindstilling og gulvvarmeanlæg med Returventilerfordelerrør uden forindstilling. 

Specifikationer

Tilslutning dimension 1 1/2"
Byggelængde 180 mm
Løftehøjde 4 Meter

Vejledninger & manualer

Grundfos Alpha Indreguleringsskema Download PDF
Grundfos Alpha 2 Datablad Download PDF
Alpha sammenligningsguide Download PDF