Cirkulationspumpe nmt 25-40-180 a-mærket

Cirkulationspumpe nmt 25-40-180 a-mærket
Producent
Nordlux
Varenummer
380310040
Tilføj til favoritter
Strømforbrug 5-25w
Læs mere
Dimension
999,-
På lager: Levering 1-3 arbejdsdage
Hent i butik
Kan afhentes indenfor for 24 timer i butikkens åbningstid

Beskrivelse

Billig kvalitets pumpe med lavt energiforbrug.

Den A-mærkede NMT 25-40-180 cirkulationspumpe, passer til en almindeligt en-familieshus. A-mærket er den mest effektive og intelligente cirkulationspumpe, som regulerer automatisk efter varmebehovet og derved sparer energi i forbindelse med strømforbrug til pumpen og unødig cirkulation af varmtvand.

Cirkulationspumpen har en byggelængde på 180 mm. Passer i de samme 11/2” forskruninger som f.eks Grundfos Alpha2 og UPS 25-40-180. Cirkulationspumpen har en løftehøjde på 4m som svarer til behovet til et almindeligt et plans hus.

Du kan hvert år spare mange penge på elregningen ved at udskifte din gamle cirkulationspumpe med en ny A-pumpe. Udskiftning til en A-mærket cirkulationspumpe kan spare dig for op til 80 % af den nuværende pumpes forbrug.

ældre cirkulationspumper kører for fuld kraft hele tiden
En ældre cirkulationspumpe kører for fuld kraft hele tiden - også selvom der ikke er behov for det..

A-pumpen arbejder kun, når den skal
De nye A-pumper er effektive, og er intelligente. Det betyder, at de kan mærke, når man skruer ned for radiatoren og automatisk regulerer sig efter det ændrede behov bl.a. i forbindelse med årstidernes skiften. En A-pumpe arbejder kun, når den skal, og sparer derfor elforbrug og dermed penge.

Ved udskiftning af din gamle trinregulerede til en selvregulerende A-mærket cirkulationspumpe er det muligt at søge om energirenoverings tilskud. Læs mere her----

Strømforbrug: 5 – 25W
Max flow: 2.6m3/h
Max tryk: 10bar

Specifikationer

Vejledninger & manualer