Søg dispentation NU, og slip for fjernvarmen!

I Horsens kommune er der opstået stor skepsis over for den nye fjernvarmeplan eftersom et stort antal husstande bliver fastlåst af den aktuelle plan.

Der er lagt op til at man kan søge om dispensation eller fritagelse, men husk at gøre det inden ansøgningsfristens udløb.

Vil du være herre i eget hus? - Eller vil du være gift med fjernvarmen, for tid og evighed? Borgerne i Horsens er frustreret over kommunes håndtering, hvor de tvinger borgeren til at tilkoble sig fjernvarmeværket.

Vil du bindes til fjernvarmen og risikere forhøjede omkostninger, prisstigninger og fejlinvesteringer? Tænk blot på de famøse barmarksværker.

Det er desværre ikke en installation der kan opsiges med kort varsel - den kan faktisk slet ikke opsiges - og du er som bruger af fjernvarme stort set uden indflydelse på de omkostninger som du bliver pålagt.

De tilsluttede forbrugere skal finansiere eventuelle fejlinvesteringer og det giver en stor risiko for prisstigning. Desuden hersker der stor skepsis om budgettet i hele fjernvarmeprojektet.

Der argumenteres for at fjernvarme slet ikke er fremtiden, da der er mindre gevinst - både miljømæssigt og økonomisk - end ved installation af fx luft til vand varmepumpe, Jordvarme anlæg og pillefyr.

Med nedenstående varmepumpesæt fra VVS-Eksperten, kan den største del af de danske huse dækkes med billig alternativ opvarmning.

Husk man kan få EL-refusion på ca. 0,62 kr. på den del af EL-regningen der ligger over 4000 kW/h i husstanden. Det bliver til rigtig mange sparede kroner i løbet af varmepumpens levetid.

Ring gerne til vores varmepumpe ekspert Per Larsen på 20141846

Udvalgte produkter

CopMax AS14 varmepumpesæt 200/37 liter Multitank
CopMax AS14 varmepumpesæt 200/37 liter Multitank

346151460

Komplet varmepumpesæt:

  • CopMax AS14 varmepumpe
  • CopMax Multitank 200/37L
  • Pannex Elvandvarmer 80L
  • Sikkerhedsarmatur 8 bar
  • Ekspansionsbeholder 18L
  • Sikkerhedsventilsæt 3 bar
  • Snavssamler
  • Kuglehaner
51.895,-
Monterings sæt luft/vand varmepumpe - Galvaniseret fittings
Monterings sæt luft/vand varmepumpe - Galvaniseret fittings

346169000

  • Komplet fittingspakke
  • (Foto sort fittings)
2.950,-

Med disse to sæt af varmepumper fra VVS-Eksperten, kan den største del af de danske huse dækkes med billig alternativ opvarmning. Husk man kan få EL refusion på ca. 0,62 Kr på den del af el-regningen der ligger over 4000 kW/h i husstanden. Dette bliver til rigtig mange sparede kroner i løbet af varmepumpens levetid.

Det er nødvendigt at man ændrer sin BBR til varmepumpe, og meddeler sit el-selskab, at man har varmepumpe efterfølgende.

Har man professionel hjælp til montagen af varmepumpen, kan man bruge de gældende regler vedrørende håndværkerfradrag til at opnå skattefradrag.

Udsigten til at Horsens kommune pålægger borgere i bl.a. Stensballe ved Horsens at skifte til fjernvarme med tvang har bragt sindene i kog for en flok borgere. Læs mere om fjernvarme situationen i Stensballe her.

En borger har oprettet facebookgruppen “Nej tak til tvungen fjernvarme i Horsens”. I denne gruppe debatteres om kommunes måde at tvinge Horsens borgerne med fjernvarme. Der er blandt andet billigere alternativer end en usikker fjernvarme løsning.