Panelradiator / Radiator med integreret ventil / Vertikal radiator

God kvalitet og høj ydelse


Heizrad panelradiatorer er komplette med ophæng, sidegavl, toprist, prop og luftskrue. Panelradiatorer fremstillet i god kvalitet og med en høj ydelse. Heizrad panelradiatorer er produceret og godkendte efter den europæiske standardnorm EN 442


Vi har et kæmpe udvalg i både enkelt, to- og trelags radiator i flere forskellige højder og længder. Se et udpluk af panelradiatorerne herunder.


Klik ind på et produkt og se her forskellige længder, højder og lag.

Heizrad radiatorer

Ændre udseende på din radiator - Køb en plan front til Heizrad radiator


Heizrad plan front er en løs plade, som helt enkelt monteres på panelradiatoren. Den plane front lagerføres separat og kan enten bestilles særskilt eller sammen med din panelradiator. Ved montering af den plane front reduceres varmeydelsen med ca. 8%. Se et udpluk af plan front til din heizrad panelradiatorerne herunder. Plan front til radiator fås i højderne: 300, 400, 500, 600, 750 & 900 mm og i længder fra: 300 - 3000 mm.


Klik ind på et produkt og se her forskellige længder

Plan radiator - Smart design

Heizrad radiator med integreret ventil


Heizrad radiator med integreret ventil er serie af radiator, der bygger på høj kvalitet trods deres lave priser. Hos VVS-Eksperten har vi et stort udvalg af Heizrad radiator i alle dimensioner der kunne tænkes. Hvis du søger et specielt mål, eller igang med et større projekt, kan du kontakte vores salgskontor og høre nærmere. Bemærk, ønskes radiatorer udover standard program eller til større projekter, bør en leveringstid på ca. 6 uger forventes.


Typerne 22 og 33 leveres som standard uden påsvejste beslag, hvorved man har mulighed for selv at vælge i hvilken side anboringerne skal sidde. Til disse to typer skal der bestilles klikbæringer separat.


Radiatorerne leveres med ventilindsats og plastikhætte excl. følerhoved

Heizrad radiator med integreret ventil

Vertikal Radiator - Design Radiator - Lodret Radiator


Vertikal radiator, Spejl radiator og Radiator med Foto. Vi er leveringsdygtige af radiatorer til ethvert formål, indenfor design tilbyder vi et stort udvalg af forskellige lodrette radiatorer, hvor man forener funktionalitet og design på smukkeste vis i en radiator. Du muligheden for at sætte dit eget præg og skabe dit helt eget design på din radiator. Vælg et billede af natur, mønstre, personer eller andet og få det trykt på frontpladen eller vælg en vertikal radiator med integreret spejl og lys. Radiatoren leveres i standard hvid (RAL 9016)


Se vores udvalg af vertikal radiator

Design Radiator

Plan Vertikal radiator - Bredde 300 mm
Plan Vertikal radiator - Bredde 300 mm

Vælg mellem højde

  • 1600 mm
  • 1800 mm
  • 2000 mm
Pris fra: 3.212,-
Variant Radiator med Spejl - Bredde 456mm
Variant Radiator med Spejl - Bredde 456mm

320100225

  • Excl. ventilsæt
  • Bredde 456 mm
  • Højde 1806 mm
8.954,-
Læs mere
Variant radiator med valgfri foto - Bredde 456 mm
Variant radiator med valgfri foto - Bredde 456 mm

320100235

  • Excl. ventilsæt
  • Bredde 456 mm
  • Højde 1206 mm
7.985,- Pris i butik: 8.232,-