Pannex

VVS-Eksperten – Din Panex Ekspert

Med sit landsdækkende net af butikker og en stab af faglærte medarbejdere, er VVS-Eksperten det naturlige valg som leverandør til dit gør-det selv projekt. Siden starten i år 2000 har vi bestræbt os på at kunne tilbyde et stort udvalg af VVS-artikler af enhver art til den kvalitets – og prisbevidste forbruger – kombineret med professionel rådgivning. Derfor er vores slogan: Hos os får du bedre råd. Varmtvandsbeholdere fra Pannex betyder høj kvalitet – men til VVS-Ekspertens lave priser.

Varmt vand til tiden

Pannex producerer væghængte varmtvandsbeholdere, og der er en model til alle typer input – fjernvarme, centralvarme og el, samt kombimodeller. Fælles for alle er 5 års garanti mod gennemtæring. Miljørigtige energikilder som varmepumper og biobrændselsanlæg har Pannex også en løsning til. VVS-Eksperten har ekspertisen – og du får varmt vand i hanen.

Populære Pannex produkter

Pannex vinkelstopventil 1/2
Pannex vinkelstopventil 1/2" - 1/2"

744420004

Godkendt til drikkevand

Leveres med roset

69,- Pris i butik: 72,-
Pannex mini kuglehane 1/2
Pannex mini kuglehane 1/2"

743522504

Godkendt til drikkevand

55,- Pris i butik: 58,-

En Pannex-løsning til enhver energikilde

Varmtvandsbeholderen skal matche husets energikilde. Pannex Aqua er bygget til central – og fjernvarme; Pannex Elvandvarmer trækker på elnettet, Pannex Combi kombinerer el og centralvarme. Pannex Duo Combi trækker på både el og varmepumpe/biobrændsel, hvor fremløbstemperaturen ofte er lavere. VVS-Eksperten rådgiver dig om det rigtige valg model og tilbehør.