Tips og guide til VVS montering

Udfører nemt "gør-det-selv" opgaver med vejledning fra VVS-Eksperten.dk

Vi har produceret en serie af film, der guider dig gennem forskellige projekter, som du selv kan udføre i haven og huset. Til hvert projekt kan du se en gør-det-selv-film, læse en detaljeret trin-for-trin guide og få en materialeliste, så du er godt forberedt, inden du går i gang.

Når du skal i gang med renovering eller andre gør-det-selv projekter, er budget og økonomi naturligvis vigtigt. Men du kan opnå meget for færre penge, hvis du selv tager del i arbejdet.

Når du gør det selv:
Når du udfører "gør-det-selv" opgaver, påtager du dig rollen som "Installatør". Det vil sige, at hvis der er fejl og mangler, er det "Installatøren", man skal kontakte for at udbedre disse.
Er der fx en termostat eller en pumpe, der skal skiftes "på garanti", henvender "Installatøren" sig til sin leverandør, som sender "dele" eller nye komponenter. "Installatøren" monterer de nye komponenter og returnerer de defekte dele til leverandøren. Denne serviceopgave honoreres ikke af leverandøren, men udføres "pr. kulance" af "Installatøren".
Eventuelle følgeomkostninger og følgeskader dækkes ikke af garanti og reklamationsret.

Installation af BioMax pillefyr

Driftsikkert, pladsbesparende og effektivt pillefyr/stokerfyr med mulighed for wifi styring ved tilkøb af wifi modul. BioMax green power 1202GP pillefyr har et af de mest driftsikre pillebrændere. Det skyldes helt og holdent det store udviklingsarbejde, der ligger bag. Gå altid efter den bedste brændværdi på træpiller – på den måde får du mest ud af fyret

Opbygning af BioMax pillefyr

Driftsikkert, pladsbesparende og effektivt pillefyr/stokerfyr med mulighed for wifi styring ved tilkøb af wifi modul. BioMax green power 1202GP pillefyr har et af de mest driftsikre pillebrændere. Det skyldes helt og holdent det store udviklingsarbejde, der ligger bag. Gå altid efter den bedste brændværdi på træpiller – på den måde får du mest ud af fyret

Opsætning af Saswell termostater

Saswell Smart er et programmerbart, trådløst styresystem, der forbinder alle Saswell Smart enheder til internettet og på intelligent vis styrer din opvarmning via en gratis Tuya Smart app, der kan downloades fra Google Play og App Store. Saswell Smart er cloudbaseret og giver let adgang til at fjernstyre din radiatorvarmeløsning. 

Opsætning af Saswell trådløs styring

Opnå et optimalt indeklima med Saswell trådløs rumtermostat med display. Saswell rumtermostat kan installeres på bundpladen eller ophænges på en væg.

  • Moderne design, let at betjene
  • Anti-blocking funktion
  • Programmerbar

CopMax Varmepumpe luft til luft

Copmax luft/luft varmepumpen er en alsidig og effektiv opvarmningsmulighed til sommerhuset, annekset eller andre steder, hvor man ikke har mulighed for at montere en radiator, som er koblet til centralvarme eller fjernvarme. Det er ulovligt at montere varmepumpen selv, SKAL monteres af Aut kølemontør. Garanti bortfalder såfremt den ikke er monteret af Aut. kølemontør.

Pipe Clamp Garderobestang

Pipe Clamps - Kee Clamps Skal du have bygget et nyt gelænder eller lavet et tøjstativ ? Med Pipe Clamps fra VVS-Eksperten.dk er det kun fantasien der sætter grænser ! Billig tøjstativ i jernrør, nem at samle Pipe Clamps fittings med en unbrakonøgle.
Gør-det-selv tøjstativ i 3/4" rør og fittings med et råt look.