Miljøvenlige varmekilder

Miljøvenlige varmekilder

Varmepumper og træpillefyr


Har du gået og tænkt på, hvordan du kan varmeeffektivisere din bolig, så den dermed bliver billigere at bo i? - men du er måske ikke helt sikker på hvilken løsning der skal være din næste varmekilde, så kan du her læse om to billige og miljøvenlige varmekilde vi fører hos VVS-Eksperten.

Varmepumpen oplever stadig større popularitet


Markedet for varmepumper er bestemt ikke udtømt endnu. Flere og flere danskere får øjnene op for, hvor effektive og miljøvenlige de er. Når først varmepumpen er tjent hjem igen, kan du se frem til en super god forretning, der uden tvivl vil barbere store summer af din varmeregning af.

Det er især værd at investere i en varmepumpe, hvis du på nuværende tidspunkt benytter dig af oliefyr. Med varmepumpen kan du nedbringe dit forbrug af olie ganske betragteligt, da pumpen meget effektivt går ind og supplere.
Miljøvenlige CopMax varmepumper

Jordvarmepumpe CopMax 10kW med Carel styring
Jordvarmepumpe CopMax 10kW med Carel styring

346019210

  • Med Carel kontrol
  • sCOP-værdi 3.07-4.04
Læs mere
Jordvarmepumpe CopMax 15kW med Carel styring
Jordvarmepumpe CopMax 15kW med Carel styring

346019215

  • Med Carel styring
  • sCOP værdi 3,13 - 4,11
Læs mere

Pillefyret er en effektiv og billig løsning


Et pillefyr er en ganske effektiv og billig løsning, når du skal have varmet dit hus op. Den helt store fordel ved pillefyret er, at dens varmeeffektivitet er ganske høj i forhold til almindelige brændeovne.


Derudover koster træpillerne heller ikke alverden i forhold til den energi og varme du får ud af dem. Derfor er det værd at overveje at udskifte brændeovnen med et pillefyr, hvis du fremadrettet gerne vil spare flere penge på din varmeregning.


Miljøvenlige pillefyr