Køkken Armatur

Hvis du mangler en ny køkkenvandhane er VVS-Eksperten.dk det helt rigtige sted at lede. Vi har et stort udvalg af køkkenarmaturer i meget høj kvalitet fra de store og anerkendte producenter af køkkenarmaturer – for eksempel Grohe, Børma, Vola, Hansgrohe, Oras og mange flere. Vores køkkenarmaturer kan altid fås til lave priser og når du køber hos os, kan du få leveret varerne direkte til døren.

Hos VVS-Eksperten.dk har vi et stort udvalg af kogende vandhaner f.eks Grohe Red 2 duo og Grohe Red 2 mono. Med en kogende vandhane i køkkenet er du altid sikker på at kunne lave en kop te eller kaffe hurtigt og nemt ved hjælp af kogende vand direkte fra vandhanen. Vi har Grohe Red i flot og elegant design, som passer godt ind i ethvert køkken. Alle de kogende vandhaner er af høj kvalitet og hos os får du dem til markedets bedste priser. 

Ønsker du iskoldt vand er Qooler sparkling en god løsning. Qooler sparkling køleunit indeholder en 2,5°C kold metal blok, der sikrer en konstant forsyning af friskt, rent og koldt drikkevand, når der er behov for det. Køleuniten kan indbygges i køkkenskabe, kaffeautomater eller i Qooler Tower. Taphanen har auto retur, så den altid lukker for vandet, når du er færdig med at tappe dit drikkevand.

På denne side finder du også vores udvalg af reservedele til vvs produkter i køkkenet. Du finder blandt andet køkkenafløb, køkkenvandlås, strainer, pakninger, prop til køkkenvask, S-udløbstud samt andet tilbehør til armaturer.

Læs mere
Flere filtre Skjul filtre
185 produkter