Wellness Water bordmodel

Wellness Water bordmodel
Wellness Water bordmodel
Producent
Wellness Water
Varenummer
991460082
Dimensioner
W:115 X D:434 X H:320 MM
Branche varenr.
BF-DN01
Tilføj til favoritter

Rent vand - Renser vandet for dig

Læs mere
Black Friday - spar 10%
1.813,50
Førpris: 2.015,-
På fjernlager: Levering 2-5 hverdage

Beskrivelse

Wellness Water - Renser vandet for dig

Wellness Water drikkevandsmaskine renser vandet for dig, så du med god samvittighed kan drikke vandet. Der sidder 3 filtre i Wellness Water modellen og det ene filter hedder Nanograb der er udviklet i samarbejde med NASA og renser for baktier, vira og tung metaller.

Montering

Maskinen er en bordmodel der tilsluttes direkte på vandrøret og alt medfølger lige til at montere. Der skal dog lukkes for vandet. Den lille ballofix der medfølger monteres direkte på den kolde hane og har åbne og lukke funktion så rense maskinen kan tages med på autocamperen i båden eller med i sommerhuset evt. i udlandet.

Filtre

Den har 3 filtre der hver især renser for alle baktier f.eks coli baktier, klor og klor lugt, virus samt tungmetaller og skadelige stoffer for mennesker og dyr. Den levere fint 10-20 liter rent vand hver dag i min et år før filtrene skal skiftes. Når der skal skiftes filter begynder vandet og løbe langsommere og i en tynd stråle. Det er sådan set bare en tænd og sluk kontakt der renser vandet inden det kommer ud.


De 3 filtre kan max belastes i 4-8-12 måneder står der på dem. Men det er jo kun hvis den står i f.eks Spanien hvor vandet er mega beskidt at de kræver at blive skiftet oftere end 1 år.

Maskinen og den er CE-godkendt.

 

Specifikationer

Vægt 4 kg
Højde 320 mm
Dybde 434 mm
Bredde 115 mm

Vejledninger & manualer

Water Wellness bordmodel manual Download PDF