Sommerhus

Kæmpe udvalg af alt hvad du behøver til dit sommerhus, kolonihavehus eller fritidshus. Nem opvarmning med en pilleovn, som ideel hvis man er væk og stadig ønsker opvarmet hjem. Køb Karen Sort pillebrændeovn med 40 kg Pillemagasin helt perfekt til sommerhuset og kolonihavehuset. Mangler du et billig toilet i god kvalitet. Swea 2 toilettet har stort og lille skyl og er særdeles rengøringsvenligt. Swea2 toilet med softclose sæde er et godt tilbud ved VVS-Eksperten.dk

Aqua Rapid gennemstrømsvandvarmer 12kW 5,8 l/min anvendes, hvor man ikke ønsker at have en stor vandmængde opvarmet konstant. Aqua Rapid 12kW opvarmer således vandet i den takt det strømmer igennem vandvarmeren
Alt dit brugsvand kan du opvarme med solens stråler - prøv mini solfangersæt 18 rør 140 Liter beholder, få solvarme til f.eks. sommerhuset med et solvarmeanlæg.
Oras Safira 1023f køkkenarmatur med vandvarmer til fritidshuset og sommerhuset. Skal indeklimaet været godt, kan du montere en energibesparende 1-rums varmegenvinding, som er designet til at sikre tilstrækkelig ventilation i lukkede omgivelser uden nogen særlig energitab.

Mangler haven vand - Watersun Haveslange på 30 meter i høj kvalitet leveres med koblingssæt og strålespids. Watersun haveslangesæt har alt du behøver til havevanding. Efter en tur i skoven er en Kärcher OC3 transpotable mobilvasker løsningen. Mobil rengøring uden adgang til strøm og vand. Nem at have med på farten. Den pladsbesparende Kärcher OC3 mobilvasker med batteri og integreret vandtank. Den er velegnet til vaske cyklen, vandrestøvlerne eller hunden inden de skal ind i bilen igen efter en god tur i skoven.

Læs mere
Flere filtre Skjul filtre
47 produkter
Spændebånd - Se vores udvalg

Spændebånd - Se vores udvalg

 
Pris fra: 16,-
Pris i butik fra: 18,-