Hus og have

Se også vores sortiment af haveslanger, sprøjtepistoler og andet have tilbehør til fordelagtige priser. Med et sortimentet fra vores havevandingsudstyr bliver det langt mere overkommeligt at klare vandingsopgaverne, ligesom det også bliver nemmere at opbevare haveslangen efter endt brug. Med en gødningsspreder er det nemt og hurtigt at gøde græsplænen. Komplette kvalitetsløsninger med alt i havepasning.

Til sommerhuset eller fritidshuset kan anbefales Oras Safira køkken- eller håndvaskarmatur med tilhørende 5 liters vandvarmer får du mulighed for at få varmt vand i for eksempel udekøkkenet eller sommerhuset. Armatur og vandvarmer kommer i én samlet pakke og er nem at installere. Dog er elektricitet og fast tilførsel af koldt vand påkrævet.

Man må aldrig gå ned på udstyr og slet ikke værktøj eller haveudstyr. Derfor lancerer vi hos VVS-Eksperten.dk - Højtryksrensere ! Der er ikke noget mere tilfredsstillende en øjeblikkelig rengøring. I Danmark har vi alt slags vejr og det er hårdt for alle materialer at stå ude året rundt. Der kommer hurtigt mos og alger på fliser og havemøbler. Med en højtryksrenser bliver arbejdet pludselig nemmere og også en hel del sjovere. Så du kan få mere tid til at nyde resultatet bagefter. At bruge en højtryksrenser er utrolig effektiv, og man kan kommer ind alle steder. En højtryksrenser gør at vandet kraftigere kommer ud, og på den måde opnår du en meget mere effektiv rengøring, som fjerner mos og alger meget nemt - uden brug af kemikalier.

Læs mere