Smart Home

Vil du gerne gøre dit hjem mere sikkert og samtidig mere intelligent? Så er Smart home lige noget for dig. På denne side finder du et udvalg af produkter fra Smart home, der bl.a. indeholder overvågningskameraer, røgalarmer, sirener og vandlækage alarmer. Disse produkter er lidt mere end bare din standard røgalarm. De er nemlig forbundet via netværk, så du kan justere dem alle til at passe lige præcis til dit hjem. Smart home produkter kan nemt kobles til hinanden, og det meste kan du faktisk styre fra din Smart home-app på telefonen.

Vi vil alle gerne have at vores hjem er beskyttet, når vi forlader det tomt. Derfor kan du investere i tyverialarmer og overvågningskameraer. Men der noget helt særligt ved produkterne fra Smart home. De kan nemlig eksempelvis varsle dine naboer eller familiemedlemmer, hvis din tyverialarm, røgalarm eller vandlækage alarm går i gang, mens du ikke er hjemme.

Det lyder måske dyrt, men det behøver faktisk slet ikke at koste en formue at få en tryg og sikker hverdag. Alarmerne fås til fantastiske priser, der nærmest ikke er til at stå for. Så er du på udkig efter et nyt alarmsystem, er du landet det helt rette sted. Vælg en smart løsning, der gør din hverdag nemmere og dit hjem mere trygt – uanset om du er hjemme eller ej.

Vil du gerne vide mere om de fantastiske produkter fra Smart home, så kontakt os endelig med dine spørgsmål. Du kan også læse mere om de forskellige produkter, ved at klikke dig ind på dem herunder. Fang os på mail, telefon eller i en af vores 27 landsdækkende butikker, hvis du har brug for vejledning.

Læs mere