Arbejdslamper - Lygter - Pandelampe

Godt lys er essentielt, når du står og arbejder. Hos os finder du den helt perfekte arbejdslampe, der passer til dig og dine behov. Du kan både finde en LED arbejdslampe, LED pandelamper og LED lommelygter. En arbejdslampe skal selvfølgelig kunne give et ordentlig lys og samtidig være nem at flytte rundt på. Derfor kan du bl.a. finde en arbejdslampe, der kører på batterier, der kan roteres 180 grader på standeren og har en lyskegle på op til 10 meter. Tjek vores udvalg ud herunder, og gør dig et fantastisk køb.

På denne side finder du også et udvalg af LED lommelygter, der er virkelig kraftige. Med LED teknologi og prime linse, samt justering af lyskeglen gør, at du får ekstremt meget værdi for pengene. Og så fås vores lommelygter til helt absurd lave priser!

Som arbejdslampe kan du også finde LED projektør med sensor, der har en levetid på op til 250.000 timer. Sensoren giver dig lys lige så snart den opfanger bevægelse, og fungerer derfor perfekt som arbejdslampe. Projektørerne med sensor fås med ophæng så du nemt kan kaste lys over hele dit arbejdsareal.

En arbejdslampe er et enormt vigtigt værktøj at have med. Uden lys er det svært at arbejde. Så tag et kig på vores udvalg og find den type arbejdslampe, der passer bedst til det, du arbejder med. Med både lommelygter, pandelamper og projektører har vi noget til enhver smag. Læs mere om de forskellige produkters specifikationer ved at klikke dig ind på dem lige herunder.

Læs mere
Flere filtre Skjul filtre
8 produkter