Grohe Sense Guard trådløs vandsensor

Grohe Sense Guard trådløs vandsensor
Grohe Sense Guard trådløs vandsensor
Grohe Sense Guard trådløs vandsensor
Grohe Sense Guard trådløs vandsensor
Producent
Grohe
Varenummer
466786511
Dimensioner
Ø84 X 34MM
Branche varenr.
DK22505LN0
EAN
4005176411779
Tilføj til favoritter

Bruger 3 x AAA batteri

Læs mere
Pris i butik kr. 538,-
Bestil online kr.
517,-
Spar kr. 21,-
På fjernlager: Levering 1-5 hverdage

Beskrivelse

Grohe Sense Guard vandsensor

Med Grohe Sense Guard batteridrevne vandsensor, er du bedre sikret mod vandskader. Vandsensoren opdager øjeblikkeligt de første tegn på uønsket vand, og holder samtidig øje med rumtemperaturen og fugtigheden, for at forhindre frostskader, kondens og skimmelsvamp. Er perfekt til rum, der bruges hyppigt, som f.eks. badeværelser og køkkener.

Så snart enheden registrerer uønsket vand, blinker et rødt lys på den blanke akrylplade, og der lyder en brumme tone, så du øjeblikkeligt kan tage affære. Derudover har den trådløst netværk som kan sende en alarm til din Smartphone som push-besked via app eller e-mail.

Den kan også sende besked til andre familiemedlemmer, venner eller naboer, som kan træde til i en nødsituation, når du ikke er hjemme.

GROHE Sense er let at installere. Du skal ganske enkelt placere den kompakte enhed på gulvet, hvor der er risiko for oversvømmelse. Derefter skal du downloade GROHE ONDUS appen, registrere dig, følge den enkle trin-for-trin-vejledning, og på mindre end 10 minutter er du beskyttet.

Den integrerede føler sender dig daglige opdateringer af temperatur- og fugtmålinger, hvilket kan være med til at forhindre frostskader og spredning af skimmelsvamp, og sender en advarsel, når værdierne kommer over eller under dine valgte tærskelværdier.

Energiforbruget er så effektivt, at batteriet kan holde i op til fire år. For at være sikker på, at dit hjem er fuldt overvåget – lige fra hele familiens luksusbadeværelse til vaskerummet, hvor der altid er travlt – kan du tilføje andre produkter fra GROHE Sense sortimentet.

GROHE Sense er stilfuld og brugervenlig og er førende i branchen, når det gælder om at skabe komplet tillid til sikkerheden i hjemmet!

Som tilbehør til GROHE Sense trådløs vandalarm kan du få et forlængersæt der øger rækkevidden på sensoren og gør det muligt at placere den på svære steder, som f.eks. under en vaskemaskine.

Fordele ved Grohe Sense vandsensor

 • trådløst netværk, batteridrevet
 • Alarm ved oversvømmelse
 • Monitorterer rumtemperatur og fugtighed
 • Modtag information om rumtemperatur og fugtighed én gang om dagen.
 • Skræddersy indstillinger via GROHE ONDUS app til iOS og Android
 • Statusindikation via LED lys, lydalarm og app
 • Placeres på en vandret overflade
 • Inklusiv: 1 x vandsensor, 3 x AAA batterier
 • CE-godkendt
 • Trådløst LAN 2.4 GHz
 • Produceret i Tyskland

 

Læs mere om GROHE Sense her.

Specifikationer

Vejledninger & manualer