Russo Flise 10x10 Grå

Russo Flise 10x10 Grå
Varenummer
56F9602025
Tilføj til favoritter

Gulv og vægflise 0,88 m² pr. kasse

Husk at medregne 10% spild

Læs mere
Åbent hus - spar 10%
Pris pr. m2
247,50
Førpris: 275,-
Pris pr. kasse
217,80
Førpris: 242,-
På fjernlager: Leveringstid: 7 - 10 hverdage

Beskrivelse

Russo Flise 10x10 Grå

Denne flise er enkel og og giver et flot og abstrakt rum, med den flotte neutrale grå farve. Med en høj slidstyrke, får du her en flise i god kvalitet, med muligheder i flere rum. Den er tidsløs og efterlader ethvert rum med selvsikkerhed. Der er her tale om en flise, der kan bruges både på gulv og væg. Flisens glaserede overflade kræver ikke nogen form for vedligeholdelse og tåler alle typer af rengøringsmidler. Denne flise kan ligledes anvendes inde som ude.

Returret i 30 dage

Husk vi modtager hele kasser retur inden for 30 dage fra købsdato. Du kan returnere varerne i vores butikker. OBS Kassen må IKKE være brudt og må IKKE være beskadiget.

Type

Gulvfliser er også beregnet til væg, hvor vægfliser IKKE er beregnet til gulv

Slidstyrke

Slidstyrke er en betegnelse opdelt i kategorisering og bruges som en generel tommelfingerregel for flisens styrke.

Vægfliser har en slidstyrke på 1-2. Glasur og ler er så porøs, at de vil krakelere i løbet af kort tid, hvis de er lagt på gulv. Glasuren vil ikke kunne klare det slid, der er med grus og sten. Slidstyrke 3 betyder, at fliserne typisk er hårdt brændte og kan lægges på gulv med gulvvarme. Med slidstyrke 4 egner flisen sig til alle rum i det private hjem. Fliser med slidstyrke 5 kan klare det offentlige rum.

  • Slidstyrke 1-2 anvendes til vægge
  • Slidstyrke 3 anvendes til private badeværelser
  • Slidstyrke 4 anvendes til alle rum i det private
  • Slidstyrke 5 anvendes til alle offentlige rum

Lysets påvirkning

Lys betyder meget for flisens farve. Det vigtigste i forhold til lys, er om flisen skal lægges på gulv eller sættes på væg. Har man samme flise på gulv og væg, vil den på væggen næsten altid fremstå mørkere end den på gulvet. Dette er naturligvis forskelligt fra variant til variant.

Lyse fliser vil visuelt åbne et mørkt rum op, mens mørke fliser vil suge lys. Det er derfor vigtigt at overveje hvor meget lys, der kommer ind i et rum, gennem fx vinduer mm.

Vælger man mørke fliser, kan dette også give en et mere luksuriøst/spa udtryk, i kombination med armaturer og møbler.

Rengøring og vedligeholdelse


Daglig rengøring

Let og daglig rengøring af løst snavs kræver ikke vask, men klares med tørmopning. Fastsiddende snavs på gulv fjernes ved vask med klinkevask fra Lip.  Anvend 2 spande, en til vaskevand med klinkevask og én med rent skyllevand. Vask et område af gulvet. Skyl så moppen eller kluden i skyllevandet, før den igen dyppes i vaskemiddel. På den måde sikrer man at løsnet snavs fjernes fra gulvet.


Fugeslam, cementrester og kalk

For at fjerne fugeslam, cementrester og kalk anvendes klinkerens fra Lip. Til stærkt tilsmudsede flader kan klinkerens anvendes koncentreret. Her er det dog meget vigtigt at foretage en test på én flise et ikke synligt sted, inden hele overfladen behandles. Underlaget fugtes med vand, hvorefter rensemidlet påføres og arbejdes godt ind i overfladen med en padmaster eller børste. Vent nogle minutter, mens rensemidlet virker. Derefter tørres det bort, og der skylles med rent vand. Vær omhyggelig med at fjerne al løsnet snavs.


Olie, fedt og snavs

For at fjerne olie, fedt og snavs anvendes grundrens Lip. Underlaget fugtes med vand. Børst rensemidlet grundigt på hele fladen og lad det virke i nogle minutter. Bearbejd overfladen grundigt med en børste. Rensemidlet fjernes, hvorefter der skylles med rent vand. Sørg for at al snavs fjernes fra overfladen. Hvis det er muligt, kan man med fordel anvende en vandstøvsuger til at fjerne opløst snavs og vaskemiddel.


Grundrengøring

Uanset rengøringsrutiner kan det være nødvendigt nogle gange pr. år at grundrengøre med grundrens. Eventuelle kalkpletter, fugerester og cementslør kan derefter fjernes med klinkerens.

Specifikationer

Type Gulv og vægflise
Farve Grå
Størrelse 10 x10 cm
Slidstyrke 4
Antal pr. kasse 88 stk
Antal pr. m² 100
Nettovægt 0,14789 kg
Vægt pr. kasse 13,01 kg
Frostsikker Ja
M² pr. kasse 0,88

Vejledninger & manualer