Maura Sokkel Flise 7,5X60 Beige

Maura Sokkel Flise 7,5X60 Beige
Varenummer
56F8502360
Tilføj til favoritter

Sokkel flise 

Husk at medregne 10% spild

Læs mere
85,-
På fjernlager: Leveringstid: 7 - 10 hverdage

Beskrivelse

Maura Sokkel Flise 7,5X60 Beige

Med sit betonlook giver denne flise en industriel råhed til ethvert rum. I denne beige udgave kombineres det rå udtryk med varme. Der er her tale om en flise, der kan bruges både på gulv og væg. Denne flise kan ligledes anvendes inde som ude, da den er frostsikker.

Sokkelfliser er med til at skabe en fin overgang mellem gulv og væg. Kombiner denne flise med vores Maura Flise 60x60

Returret i 30 dage

Husk vi modtager hele kasser retur inden for 30 dage fra købsdato. Du kan returnere varerne i vores butikker. OBS Kassen må IKKE være brudt og må IKKE være beskadiget.

Type

Gulvfliser er også beregnet til væg, hvor vægfliser IKKE er beregnet til gulv

Slidstyrke

Slidstyrke er en betegnelse opdelt i kategorisering og bruges som en generel tommelfingerregel for flisens styrke.

Vægfliser har en slidstyrke på 1-2. Glasur og ler er så porøs, at de vil krakelere i løbet af kort tid, hvis de er lagt på gulv. Glasuren vil ikke kunne klare det slid, der er med grus og sten. Slidstyrke 3 betyder, at fliserne typisk er hårdt brændte og kan lægges på gulv med gulvvarme. Med slidstyrke 4 egner flisen sig til alle rum i det private hjem. Fliser med slidstyrke 5 kan klare det offentlige rum.

  • Slidstyrke 1-2 anvendes til vægge
  • Slidstyrke 3 anvendes til private badeværelser
  • Slidstyrke 4 anvendes til alle rum i det private
  • Slidstyrke 5 anvendes til alle offentlige rum

Lysets påvirkning

Lys betyder meget for flisens farve. Det vigtigste i forhold til lys, er om flisen skal lægges på gulv eller sættes på væg. Har man samme flise på gulv og væg, vil den på væggen næsten altid fremstå mørkere end den på gulvet. Dette er naturligvis forskelligt fra variant til variant.

Lyse fliser vil visuelt åbne et mørkt rum op, mens mørke fliser vil suge lys. Det er derfor vigtigt at overveje hvor meget lys, der kommer ind i et rum, gennem fx vinduer mm.

Vælger man mørke fliser, kan dette også give en et mere luksuriøst/spa udtryk, i kombination med armaturer og møbler.

Rengøring og vedligeholdelse


Daglig rengøring

Let og daglig rengøring af løst snavs kræver ikke vask, men klares med tørmopning. Fastsiddende snavs på gulv fjernes ved vask med klinkevask fra Lip.  Anvend 2 spande, en til vaskevand med klinkevask og én med rent skyllevand. Vask et område af gulvet. Skyl så moppen eller kluden i skyllevandet, før den igen dyppes i vaskemiddel. På den måde sikrer man at løsnet snavs fjernes fra gulvet.


Fugeslam, cementrester og kalk

For at fjerne fugeslam, cementrester og kalk anvendes klinkerens fra Lip. Til stærkt tilsmudsede flader kan klinkerens anvendes koncentreret. Her er det dog meget vigtigt at foretage en test på én flise et ikke synligt sted, inden hele overfladen behandles. Underlaget fugtes med vand, hvorefter rensemidlet påføres og arbejdes godt ind i overfladen med en padmaster eller børste. Vent nogle minutter, mens rensemidlet virker. Derefter tørres det bort, og der skylles med rent vand. Vær omhyggelig med at fjerne al løsnet snavs.


Olie, fedt og snavs

For at fjerne olie, fedt og snavs anvendes grundrens Lip. Underlaget fugtes med vand. Børst rensemidlet grundigt på hele fladen og lad det virke i nogle minutter. Bearbejd overfladen grundigt med en børste. Rensemidlet fjernes, hvorefter der skylles med rent vand. Sørg for at al snavs fjernes fra overfladen. Hvis det er muligt, kan man med fordel anvende en vandstøvsuger til at fjerne opløst snavs og vaskemiddel.


Grundrengøring

Uanset rengøringsrutiner kan det være nødvendigt nogle gange pr. år at grundrengøre med grundrens. Eventuelle kalkpletter, fugerester og cementslør kan derefter fjernes med klinkerens.

Specifikationer

Type Gulv og vægflise
Farve Beige
Størrelse 7,5 x 60 cm
Antal pr. kasse 12 stk
Nettovægt 0,98
Vægt pr. kasse 11,76
Frostsikker Ja

Vejledninger & manualer