Easy 2-use 2700k rund børstet

Easy 2-use 2700k rund børstet
Varenummer
84026013024
Dimensioner
Ø87 - H38
Tilføj til favoritter

Inkl. led pære, 38mm

Læs mere
SÅ LÆNGE LAGER HAVES - spar 50%
175,44
Førpris: 354,-
På fjernlager: Levering 1-5 hverdage

Beskrivelse

Easy 2-Use 38 mm. 230 volt med GU10 sokkel. Et komplet indbygnings- armatur monteret med den nye patenterede down light, som er 360 grader drejbar. Det nye patenterede drejbare system giver samtidig mulighed for at justere down lighten helt op, med tæt anlæg mod loftsbeklædningen. Samtidig kan down lighten drejes i ønsket retning, uden hensynstagen til bagvedliggende materialer under monterings arbejdet.
Lyskilden er monteret med en flot afslutnings ring i samme farve som Down Lighten, et flot visuelt udtryk. Lyskilden kan demonteres fra forsiden uden først at skulle nedtage down lighten.
Easy 2-Use er samtidig udstyret med det nye DAXTOR Vario opspændingssystem, der giver mulighed for at spænde produktet fast i forskellige højder. F.eks. kan opspændingshøjden i den ene side være op til 40 mm. og i modsatte side ned til 6 mm.

De interne ledninger er ført i et fleksibelt gummirør som yder optimal beskyttelse, og samtidig bidrager til en meget lufttæt samling.
Gummirøret er befæstet i den store samleboks som er udstyret med 3-polet Push- Inn Connector med gode sløjfe muligheder, op til 3 x 1,5 kvadrat ledning.

Den store aflastning er samtidig godkendt til trækaflastning med 5 kg. påvirkning.

Specifikationer

Vejledninger & manualer