Interiør

Selv om dit badeværelse ikke er så stort, har du heldigvis mange muligheder for at indrette dig, uden at du skal kante dig ind og ud. Hos VVS-Eksperten.dk finder du en løsning, der er både pladsbesparende og og med det helt rette designudtryk til den helt rigtige pris. 

Dansani har forskellige serier, så du er sikker på at finde en løsning, der er både pladsbesparende og og med det helt rette designudtryk. Mido er speciel velegnet til små badeværelser, hvor pladsen er begrænset. Cappella porcelænsvasken giver dig et flot og tidløst design med et stort bassin og meget frasætningsplads. Med Dansani får du gedigne materialer og intelligente løsninger, der optimerer pladsen i form af opbevaringsmuligheder og smalle dybder på vaskene. Besøg en af vores landsdækkende butikker og se det store udvalg.

En håndklædetørrer er også en flot radiator til dit badeværelse, som tørrer håndklæder efter et dejligt bad. Håndklædetørrer sørger for et fint indeklima i badeværelset. Mulighederne er mange, for den smarte håndklædetørrer er et projekt, som mange forskellige designere har givet deres bud på. Tilføj hverdagen lidt luksus, svøb dig i et perfekt tempereret håndklæde efter hvert bad. En håndklædetørrer giver en skøn fornemmelse og bliver et nyt spændende designelement på badeværelset. 

Her på siden kan du finde alt i baderumstilbehør – kroge, papirholdere, spejle, og toiletspande. Hos VVS-Eksperten.dk har vi altid et stort og bredt udvalg af baderumstilbehør til lave priser. 
En rigtig elegant og dekorativ håndklædestang til badeværelset. Brug håndklædestang eller håndklædering til dine mange tekstiler på badeværelset. Du finder du også mange forskellige kroge og knagerækker i høj kvalitet
Det enkle og flotte designudtryk passer godt ind i ethvert badmiljø. Toiletbørsten hænger praktisk og let tilgængeligt ved siden af toilettet, så den er klar til brug. En ren og hygiejnisk toiletbørste bør altid være en selvfølgelighed. VVS-Eksperten.dk har et stort udvalg af toiletbørste - Sanimaid, Hefe, Damixa, Vola, Pressalit, Grohe og mange flere.
Toiletpapirholdere i mange forskellige prisklasser og designs – På den måde kan du altid finde lige den toiletpapirholder, som du har brug for. Vi forhandler blandt andet mærkerne Huay, Damixa og Børma.

Læs mere