Grohtherm smartcontrol perfect brusesæt 3sc

Varenummer:722686804

FØR: 16.714,00 DKK
8.549,00 DKK
Regn på lån og ydelser på varen med Resurs Banks finansiering:

16714
Finansiering?

Grohtherm SmartControl Perfect brusesæt – total kontrol i en indbygget løsning, der giver et strømlinet og minimalistisk look

Opnå ultimativ styring med et brusesæt med termostat, der har alt, hvad du skal bruge for at kunne nyde det bedste bad nogensinde. Sættet indeholder en SmartControl termostat til indbygning, en rund Rainshower 310 SmartActive hovedbruser (inklusive 400-mm-arm og indbygningsboks) med mulighed for at vælge mellem to forskellige strålemønstre, en smart Euphoria Cosmopolitan Stick håndbruser og holder plus en Silverflex TwistFree bruseslange og GROHE Rapido Smartbox til montering. Den innovative SmartControl teknologi er designet til at kunne tilpasses, men er samtidig præcis, så du nemt og ubesværet kan styre din bruser, som du vil, og vælge din ønskede strålekilde og regulere vandgennemstrømningen blot ved at trykke og dreje på en knap. De tre ventiler giver total fleksibilitet, uanset hvordan din bruser er indrettet, og du kan styre, skifte mellem eller endda kombinere forskellige strålemønstre og vandudløb. Hovedbruseren har to strålemønstre, der kan bruges hver for sig eller kombineret: det bløde strålemønster GROHE PureRain plus det nye strålemønster GROHE ActiveRain, der er kraftigt nok til at skylle shampoo ud eller til at give en forfriskende massageoplevelse. Integreret GROHE TurboStat teknologi forhindrer ubehagelige temperaturudsving. GROHE EasyLogic markeringer og knapper med tekstur og udskiftelige symboler sikrer nem og intuitiv brug. GROHE SafeStop knappen er en familievenlig løsning, fordi den gør det muligt at indstille en maksimumtemperatur på 38° C for at forhindre skoldning – og GROHE SafeStop Plus temperaturbegrænseren (ekstraudstyr) gør det muligt at indstille en yderligere begrænsning på 43 °C som et ekstra sikkerhedsniveau. Vandbesparende GROHE EcoJoy teknologi giver dig mulighed for at reducere gennemstrømningshastigheden uden at gå på kompromis med nydelsen. Takket være GROHE QuickFix systemet kan installationen udføres nemt og hurtigt. Den slanke profil gør det nemt at holde den ren, og den blændende og slidstærke GROHE StarLight krombelægning vil se ny ud i mange år. Med et slankt, cirkulært design, der er perfekt til det minimalistiske, strømlinede look, vil dette sæt helt sikkert forbedre din badeværelsesindretning.

 • SKRÆDDERSYET KOMFORT OG STYRING: GROHE SmartControl termostaten giver præcis styring af temperatur og vandmængde uden udsving samt miljø- og sikkerhedsfunktioner.
 • AVANCERET DESIGN: Et slankt, minimalistisk design og præcis styring, der er det perfekte supplement i en kosmopolitisk badeværelsesindretning, fås i to forskellige og slidstærke belægninger og to elegante former.
 • TOTAL FLEKSIBILITET: GROHE SmartControl fås i tre varianter: med én, to eller tre ventiler, hvilket giver dig flere muligheder for at vælge eller kombinere vandudløb (hoved-, hånd- eller sidebruser eller karudløbs) og strålemønstre, så du får den ultimative fleksibilitet i din badeværelsesindretning.
 • GROHE SmartControl: intuitiv betjening ved at trykke på en knap
 • Indstil vandets temperatur øjeblikkeligt og pålideligt med GROHE TurboStat®
 • SafeStop Plus systemet fjerner risikoen for skoldning
 • Skær ned på vandforbruget og -regningen med GROHE EcoJoy®
 • Højglans-krombelægningen GROHE Starlight gør rengøringen nem
 • GROHE DreamSpray® leverer bruseluksus i hvert eneste strålemønster
 • PureRain Spray: super blød som varm sommerregn
 • Normal Spray: Et allround strålemønster, der giver fornyet energi og kvikker op
 • Undgå dannelse af kalk i dit brusehoved med SpeedClean
 • En superisoleret vandføring kanaliserer varmen væk fra overfladerne.
 • Ikke flere knuder med TwistFree bruseslangen
 • GROHE QuickFix®: Nem, hurtig og problemfri installation med skjulte skruer
 • Markeringer på armaturet viser tydeligt og enkelt, hvordan du styrer kontrollen

 

Relaterede produkter

Prev
Next

Andre, der købte denne vare, købte også...

Prev
Next