Vildmarksbad Buffalo

Vildmarksbad Buffalo
Vildmarksbad Buffalo
Varenummer
669999500
Dimensioner
Ø 152 X H 90
Tilføj til favoritter

Inklusiv ekstra kraftig cover 

Kraftig Cedertræ i top kvalitet

Ø 152 cm x H: 90 cm.

Læs mere
19.995,-
På fjernlager: Levering 1-3 hverdage

Beskrivelse

Vildmarksbad Buffalo

Kom tæt på naturen med dette lækre Vildmarksbad, nyd roen i haven, fuglefløjt eller de stjerneklare aftener. Dette Vildmarksbad er perfekt til haven eller sommerhuset. Du får med dette unikke Vildmarksbad med garanti den mest luksuriøse have, som alle naboerne vil være vilde efter, at opleve.

Du får med dette Vildmarksbad velvære, luksus og fornyet energi hele året rundt samt en langsigtet investering, da det ikke er til at slide op. 

Elegant Vildmarksbad fremstillet i holdbart, kraftigt cedertræ med brændeovn. Brændeovnen yder ca. 30 kW, afhængigt af hvordan du fyrer op. Brændeovnen opvarmer de ca 750 liter vand hurtigt og bekvemt, uden at det koster på elregningen. Derudover er Vildmarksbadet udstyret med et filtersystem og et elektrisk varmelegeme, som gør dette Vildmarksbad unik. 

Varmelegeme holder vandet varmt længe efter ilden er slukket i brændeovnen. Brændeovnen er hurtig til opvarmning, men varmen er svær at styre, da man ikke bare kan lukke ned for varmen. Varmelegemet er termostatstyret og holder vandet på en forud indstillet temperatur. Der er ikke længere skoldningsfare ved overophedning. En klar fordel, hvor der er børn involveret.

Med denne ideelle kombination får du en billig opvarmning og varmt vand i længere tid.

Det er vigtigt for et trækar, at det står med vand igennem hele sæsonen, ellers vil stavene i karret tørre ud og karret vil lække. Det er derfor godt med et filtersystem, der fjerner skidtet fra vandet. 

Tænk på miljøet - genbrug vandet i Vildmarksbadet

Med tanke for, at det nye Vildmarksbad løbende benyttes, vil det være mest hensigtsmæssigt at genbruge vandet i karet og således kun udskifte det et par gange årligt. Det kræver vedligeholdelse af badevandet. Med et filteranlæg opnår man både cirkulation og rensning af vandet, så det ikke står stille og bliver gammelt og surt. 

Filtersystemet holder styr på vandkvaliteten. Dette er endnu mere vigtigt i et Vildmarksbad, som altid skal være fyldt med vand. Filter og varmelegeme kræver tilslutning med 230V/16A på egen gruppe. Det betyder at et 2,5 kvadrat el-kabel skal føres ud til karrets standplads.(Opgave for en autoriseret elektriker.)

Vandkvalitet

Cirkulation og rensning er vigtigt, men for at sikre den gode vandkvalitet, men der vil være behov for at desinficere badevandet. Bakterier trives nemlig rigtig godt i opvarmet vand, og der skal mere til at udrydde dem, end en tur igennem filteranlægget. Derfor skal der løbende tilsættes lidt vandplejemidler i Vildmarksbadet.

Udgangspunktet for den gode vandkvalitet er en neutral pH-værdi. For at bibeholde det desinficerede bademiljø vedligeholdes, der med langsomtopløselige tabletter enten klor eller CombiTabs.

Filteret bør renses regelmæssigt og udskiftes, når det ikke længere bliver rent. 

Dette gøres blot ved at spule med en have slange eller under den varme bruser. Bedre rensning opnås med filterrens man blander i en spand vand og lader filteret stå deri.

Når det er godt brugt og det bliver svært at rengøre skal der et nyt filter til. Se her

Du kan med fordel tilkøbe vores vedligeholdelses opstart sæt

Vedligeholdelse

Vildmarksbadet er fremstillet af cedertræ, en træart, der har en naturlig modstand mod råd, svamp og insektangreb. Cedertræ har en smuk rødlig farve, der med den rette behandling kan holde sig i meget lang tid. Og så er cedertræ en aromatisk trætype med en behagelig duft. Cedertræet er "Western Red Cedar", fra bæredygtig skovbrug i Canada, og er PEFC certificeret

Træet har en usædvanlig holdbarhed. De bedste sorteringer bruges i byggeri netop fordi de har så lang en levetid, som desuden kan forlænges ved behandling med olieforsegler.

Cedertræ vedligeholdes med en voks olie behandling én eller to gange om året.

Cover

Der følger et cover med til Vildmarksbadet, coveret er ekstra tykt for at spare på varmen og energien. Coveret har to formål: Det ene er at undgå, at der kommer snavs i vandet, når badet ikke bruges, det andet er at holde på varmen.  

 

 

Specifikationer

Mål Ø 152 cm x H: 90 cm
Indvendig højde 56 cm fra topkant til bund
Kapacitet 750 liter
Materiale Cedertræ
Vægt Badet 160 kg
Vægt ovn 41 kg
Cover Medfølger
Brændeovn 30 kW
Varmelegeme 3 kW
Pumpe 0,5 HK
Tilslutning af el Autoriseret el-installatør

Vejledninger & manualer

Datablad_669999500 Download PDF