Store klortabs 1 kg

Store klortabs 1 kg
Varenummer
669994580
Tilføj til favoritter

Tilbehør til Udespa

Langtidsopløselige 

Læs mere
Pris i butik kr. 243,-
Bestil online kr.
231,-
Spar kr. 12,-
På fjernlager: Levering 1-5 hverdage

Beskrivelse

Store klortabs

Kom godt igang med, at vedligeholde den gode vandkvalitet i din udespa. En god vandkvalitet sikrer ikke alene dit helbred og velvære, den forlænger også din udespas levetid.

Her får du 1 kilo klor tabletter til udendørs spa med 20 g. pr. tablet og 90% aktiv klor. Du skal anvende dem i skimmer eller doseringsbeholder og det er vigtigt, at det er præcist og anvend kun kompatible produkter.

God vandkvalitet kræver regelmæssig omhyggelig pleje, så derfor kan et ekstra sjat i hverdagen gøre mere skade end gavn, idet høj vandkvalitet er en fin balance mellem vandets parametre og de plejemidler der anvendes.

Tabletterne opløses langsomt og de er stabiliseret og kalkfri. Stabiliseringen omfatter vandets indhold af frit klor og pH-værdi og gør det nemt at bevare en god vandkvalitet.

Dette produkt er ikke egnet til chokklorering.

Før anvendelse kontrolleres vandets pH-værdi med klorstrips og sænkes eventuelt til 6,8-7,2 med pH-minus. Læg 1 tablet i klor dispenseren for hver 1000 liter vand.  Klor afgives fra tabletten i et tempo, der svarer til et forbrug på 0,8 - 2 mg/liter.
Tilsæt en ekstra tablet ved opstart, stort solindfald eller høj badebelastning.

Specifikationer

Vejledninger & manualer