Pressalit Sway Norden m/ softclose og quick-release

Pressalit Sway Norden m/ softclose og quick-release
Pressalit Sway Norden m/ softclose og quick-release
Pressalit Sway Norden m/ softclose og quick-release
Pressalit Sway Norden m/ softclose og quick-release
Producent
Pressalit
Varenummer
615062000
Branche varenr.
1030000-DH5999
EAN
5708590353197
Tilføj til favoritter

Passer til

 • Gustavsberg Nautic  
 • Gustavsberg Nordic
 • Laufen Kompas 
 • Ifö Spira
 • Ifö Cera
 • Ifö Sign Art
 • Ifö Sign
Læs mere
Sommerfest - spar 10%
859,50
Førpris: 955,-
På lager: Levering 1-2 hverdage

Beskrivelse

Sway Norden hvid toiletsæde - Med 10 års garanti

Pressalit Sway Norden er et stilrent og flot designet sæde med rene linjer. Sædet har luksuriøse detaljer, såsom soft close og lift-off og sluttes af med diskrete greb. Sway Norden har et slankt og selvsikkert look. Forkæl dig selv med et sæde, der er et lækkert match til din stilsikre livsstil.

Pressalit Sway Norden er designet til Ifö Sign Art gulvstående og væghængte toiletter, men passer også på andre modeller 

Passer på følgende toiletter:

 • Ifö Sign gulvstående og væghængt toilet 
 • Ifö Sign Art gulvstående og væghængt toilet 
 • Gustavsberg Nautic gulvstående og væghængt toilet 
 • Laufen Kompas
 • Spira

Soft close

Er en funktionelt lækker detajle der giver en langsom og forsigtig lukning af sæde samt låg. Det er en funktion man meget hurtigt vender sig til og hurtigt bliver glad for, ikke mindst hos de små i familien, da det ikke længere er muligt at få fingrene i klemme i sædet.

Lift-off

Er en detajle man ikke har lyst til, at være foruden, da det tager rengøringen til nye højder. Det betyder at man nemt og enkelt kan tage sædet ud af beslagene, og dermed gøre rengøringen til en let og ubesværet opgave. Lift-off fungere således, at du blot tager fat på hver side af toiletsædet og trækker let op.Toiletsædet vil hermed løsne sig, og du kan nu få rengjort både toiletsædet og toiletskålen uden bøvl og besvær. Når du er færdig med rengøringen, sætter du blot toiletsædet på igen med et enkelt tryk.
 

Rengøring

Til rengøring af dit Pressalit toiletsæde skal du bruge et mildt rengøringsprodukt med lavt sæbe indhold. Tør sæde og beslag af med en blød og tør klud, så der ikke efterlades fugt på beslag og sæde. Wc-rens og andre klorholdige, slibende eller ætsende rengøringsmidler bør ikke komme i kontakt med sæde og beslag, da det kan medføre beskadigelse på dit Pressalit toiletsæde eller flyverust. Derfor bør sædet være slået op, indtil al wc-rens er skyllet væk.

10 års garanti

Der ydes 10 års garanti på dit toiletsæde. Pressalit reparerer eller ombytter toiletsædet til samme eller anden anvendelig model, efter Pressalits valg, såfremt materiale- eller fabrikationsfejl på toiletsædet viser sig ved normalt brug inden for 10 år fra købsdatoen. Garantien er betinget af dokumentation for køb af toiletsædet.

Specifikationer

Farve Hvid
Soft close Ja
Lift-off Ja
Materiale Hårdt Plast

Vejledninger & manualer

Datablad Download PDF
Manual Download PDF