Grohe Euphoria SmartControl 260 Mono Brusesystem

Grohe Euphoria SmartControl 260 Mono Brusesystem
Grohe Euphoria SmartControl 260 Mono Brusesystem
Producent
Grohe
Varenummer
722681704
Branche varenr.
26510000
EAN
4005176457630
Tilføj til favoritter
  • Termostatbatteri m/kartud
  • ø260mm Hovedbruser
  • ø110mm Håndbruser
Læs mere
Pris i butik kr. 7.665,-
Bestil online kr.
7.514,-
Spar kr. 151,-
På fjernlager: Levering 1-5 hverdage

Beskrivelse

Grohe Euphoria Smartcontrol mono brusesystem 260

Grohe Euphoria mono med smartcontrol er en kombination af 2 stærke produkter fra Grohe, der sikre dig et brusesystem, der yder den bedste brugervenlighed og komfort til dig som bruger. Grohe har fokuseret på at udvikle nye teknologier, uden at gå på kompromis med designet på deres produkter. Med en flot forkromet overflade, sikre du dig at brusesystemet passer ind i de fleste badeværelser. Med Grohe's Starlight krombelægning sikre du dig endda også, at dit brusesæt står nyt og blankt, og med en glat ridsefast overfladefinish bliver brusesættet en leg at rengøre.

Smartcontrol termostat med kartud:

Med et enkelt tryk på en knap, tænder du for vandet, og indregulerer vandmængden ved at dreje på selve knappen. Når du trykker på knappen igen, stopper det for vandet, og dermed husker den indstillede vandmængde, når du tænder for vandet igen. Som en exceptionel funktion, kan du tænde både for hovedbruser og håndbruser på samme tid, ved at blot aktivere begge funktioner på termostaten.

Andre fordele:

Grohe Turbostat: Er en styringsteknologi der sikre dig, at den ønskede vandtemperatur forbliver den samme, lige fra du tænder for vandet og indtil der er lukket igen, uanset om der skulle forekomme udsving i vandtilførslen eller vandtrykket.

Grohe Cooltouch: Er en funktion der sikre at selve armaturkroppen ikke overstiger den ønskede vandtemperatur. Det sikre dig og dine børn for en ubehagelig overraskelse, i form af varme overflader, hvis man holder ved armaturet.

Blandt andre fordele kan der nævnes Grohe Ecojoy, Grohe safestop Plus, Grohe Easyreach og Speedclean, 
som du kan læse mere om HER

Euphoria 260 brusehoved og Euphoria 110 massage håndbruser:

Brusehovedet og håndbruser er også lavet med Grohe's Starlight krombelægning, og kommer med et bredt udvalg af stråletyper. Med den glatte kromoverflade og med speedclean silikonedyser, bliver kalkdannelser minimale, og rengøres nemt ved at køre en finger henover brusehovedet. Dermed får du en hånd- og hovedbruser, der virker som var de stadig nye.

Specifikationer

Hovedbruser diameter 260 mm
Håndbruser diameter 110 mm
Vandtilslutning 1/2"
Bruseslange længde 1750 mm

Vejledninger & manualer

Datablad - 722680704 Download PDF